Гешко в Італії 2019: Класно що вдалося пробігтися по стародавньому Риму

0

Зірковий голова обласного відділення НОК України і профільної комісії обласної ради Іван Гешко відзначився на представницьких змаганнях у столиці Італії.

В ювілейному 20-му пробізі «Komen Race for the Cure» у Римі на старт вийшло приблизно 81 тисяча учасників! 

Чемпіон Європи (2005) і світу (2006) на дистанції 1500 м у приміщенні Іван Гешко, який вже давненько завершив виступи у великому спорті, але продовжує тримати себе у формі, примудрився фінішувати на 5-кілометрівці вулицями стародавнього Риму другим серед всіх учасників! Результат кіцманського чернівчанина у підсумковому протоколі – 15 хв. 38 сек. Першим фінішував італієць FONTANA MICHELE (C.S. AERONAUTICA MILITARE) –  15 хв. 17 сек. Третім на фініші був ще один італієць PASSERI RICCARDO (TX FITNESS S.S.D. ARL) – 15 хв. 39 сек.

У віковій групі SM40 Іван Гешко став переможцем. У цій номінації другий результат показав GRANELLA GABRIELE (TIRRENO ATLETICA CIVITAVECCHIA) – 16 хв. 53 сек.

Під час розминки і на старті була сильна злива, – зазначив Іван Тарасович. Уся дистанція була з підйомами і спусками, але сьогоднішніх 5 км зайшло класно:) Результатом задоволений, і класно, що вдалося пробігтися по стародавньому Риму (Колізей та та інші визначні пам’ятки історії).

***

***

***

***

Відео:

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.