Чернівчанин потрапив на канал «Футбол» завдяки… метро (відео)

0

Олег Ящук, не той, який чотириразовий чемпіон Бельгії у складі «Андерлехта», а журналіст телеканалу «Футбол», розповів SportBuk.com про чернівецьке дитинство, як пройшов шлях від мрії бути журналістом до «крутого» телеканалу, про зіркові знайомства, столичне життя тощо.

До столиці Олег Ящук подався у 2010 році, набувши певних «телевізійних навичок» на телеканалі «Буковина». У Києві, так сталось, потрапив «під руку» знаному телевізійнику Роман Скрипіну, який, як згадує Олег, побачивши «презентаційні» місцеві сюжети чернівецького «підкорювача столиці», видав невтішне: «Гівно»:) Але одразу й запропонував буковинцю роботу. Згодом випадкова (чи не випадкова) зустріч у метро круто змінила долю Олега Ящука – побачивши у «підземеллі» редактора телеканалу «Футбол», юний чернівецький журналіст «вчепився» в нього, взяв телефон і, незабаром вже «зачепився» за роботу в улюбленій стихії.

Останнім часом в рідних краях Олег Ящук буває рідко. Нагадує про себе періодично згадками про рідне місто в контексті когось із земляків, або футболістів, тренерів, функціонерів із буковинськими коріннями. Також він «нашумів» трішки благодійним візитом до чернівецького Будинку дитини.

Хто знає Олега Ящука-журналіста «Футболу 1, 2», той по ідеї знає і те, що він брат Народної артистки України Каті Бужинської. І це не єдине, що пов’язує його з шоу-бізнесом. Наприклад, під час інтерв’ю SportBuk.com у ФОК «Олімпія» поруч був його друг Влад Боянчук – лауреат пісенних конкурсів, переможець «Караоке на майдані» і т.п. Влад добре обізнаний про «футбольні подвиги» Олега, і в деяких моментах жестами навіть нагадував другу про якісь там деталі, чи історії, про які, на його думку, варто було згадати;)

З Олегом Ящуком-зірковим футболістом чернівецький Олег Ящук-журналіст не родич (крім як від Адама і Єви, як кажуть). Але вони знайомі, і як це сталось Олег теж розповів. А також багато іншого цікавого:

***

Тележурналіст-брат Бужинської у Чернівцях відвідав благодійно Будинок дитини

***

Фото:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.