Супер емоції у фіналі Меморіалу Брєєва і Сочнєва 2019 (відео, фото)

0

Супер інтригуючим фіналом увінчався традиційний юнацький турнір з футзалу пам’яті Миколи Брєєва та Павла Сочнєва 2019 р. у ЗОШ №27.

У боротьбі за «золото» зійшлися дві чернівецькі команди – «Буковина» (Олександр Бужак) та ДЮСШ-1 (Андрій Кошура, Андрій Гордей). Першими повели у рахунку підопічні Бужака. Але команда Кошури відігралась. І по ходу фіналу зробила це ще двічі, причому третій раз, як зазначив суддя Ігор Горбатюк, буквально за 5 секунд до завершення гри! Фортуна виявилась на стороні господарів турніру і в серії пенальті.

Ще одну серію пенальті вболівальники побачили у матчі за 5 місце, і там також перемогу святкували представники ДЮСШ-1 – команда «Комета» (Андрій Гордей, Андрій Кошура), яка зіграла замість команди з Городенка, яка не приїхала.

У церемонії нагородження взяли участь голова обласної федерації футболу Василь Орлецький, керівник міського спорту Дмитро Макаренко, головний спеціаліст міського управління освіти Володимир Цуркан, дружина Павла Дмитрович Сочнєва…

Окремо були відзначені кращі гравці у кожній з команд: Кристал – Олександр Дражневський, Буковина – Кирил Лелюк, Форвард – Станіслав Бондарчук, Берда – Вадим Боднар, Спортлідер+ – Іван Байцар, Юність – Максим Федоряк, ДЮСШ-1-Освіта – Максим Серюенюк, ДЮСШ-10Комета – Максим Штирба.

Усі результати можна подивитися тут:

Фото:

***

Відео:

***

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.