Запрошуємо на новорічну пробіжку 2019 – з презентами всім і розіграшем призів

0

У вівторок, 1 січня 2019 р., всі охочі запрошуються на Новорічну пробіжку, цього разу не на стадіоні «Буковина» (або в парку ім. т. Шевченка), як було у попередні роки, а на стадіоні «Садгора» в однойменному мікрорайоні.

Початок Новорічного забігу 2019 у Садгорі – о 12:00. Розташований стадіон по вул. Івана Підкови, 18а. Добиратися туди краще маршруткою №13 (або 13-А), їде з вул. Садової.

Організатори на чолі з Дмитром Сірманом, ініціатором і співорганізатором «Садогурської милі» (за підтримки обласного відділення НОК України, облцентру «Спорт для всіх», «Льодового майданчика», федерації легкої атлетики, інших партнерів) пропонують пробігти символічно дистанцію 2019 метрів, або, кому мало, 5779 метрів (такий рік зустрічають в Ізраїлі, це найбільша цифра наразі).

Усі учасники Новорічної пробіжки 2019 гарантовано отримають презент від «Льодового майданчика» (Павло Польовий) – годину безкоштовного катання на ковзанах (зі своїми ковзанами, або за прокат треба заплатити). Плюс всі візьмуть участь у розіграші призів – футболки, кружки, шапочки тощо. Участь – безкоштовна!

Після пробіжки – дружнє чаювання;)

Чекаємо на вас! Розпочнемо 2019-й – спортивно!;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Чернівці побігли у 2018-му вже з 1 січня! (відео, фото)

***

Новорічна пробіжка у Чернівцях – з подарунками, гостями з Києва, катанням (фото)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.