У Чернівцях провели благодійний турнір до Дня ЗСУ 2018 (фото, відео)

0

У середу, 5.12.2018 р., у Чернівецькому медколеджі БДМУ відбувся благодійний турнір з настільного тенісу до Дня Збройних сил України.

Ініціатором та головним організатором цих вже традиційних відкритих змагань є викладач фізвиховання цього навчального закладу – відомий місцевий футбольний арбітр Володимир Бамбурак. Його підтримали обласне відділення КФВС МОНУ та облцентр «Спорт для всіх».

Цього разу зібрані кошти спрямують на підтримку тренера волейбольної команди вищої ліги «Буковинка» Сергія Гринька, який тепер бореться з підступною хворобою.

Переможцем турніру став Олександр Дячук з Новоселиці, який у вирішальному двобої здолав Євгена Бойка (Чернівці). У «бронзовому фіналу» граючий організатор Володимир Бамбурак переміг Дмитра Хапка.

Нагороди переможцю та призерам (а також всім учасникам) вручив представник відділення КФВС МОНУ Юрій Корицький (Бахтіяров) – чемпіон Всесвітньої Універсіади-2009 з футболу, МСМК.

Серед учасників «малого фіналу» (друга четвірка) був і знаний легкоатлет – керівник фізвиховання політехнічного коледжу Олександр Данілов, який днями став батьком! У понеділок, 3.12.2018 р., красуня-дружина народила первістка – майбутнього спортсмена, як зазначають колеги;) Вітаємо Сашка та його «прекрасну половинку» з поповненням! Ростіть здорові і щасливі!

Фото:

Більше фото дивіться в групі Буковинський спорт на Facebook.

***

Відео:

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.