У Чернівцях відкриють секрети здоров’я і спортивних успіхів «на фармі»

0

У четвер, 21.06.2018 р., у Чернівцях відбудеться відкритий семінар, присвячений темі якісного фармакологічного супроводу для підтримки здоров’я, а також досягнення успіхів у спорті.

Щодо застосування цієї «фарми» у спорті, то мова не про якісь там заборонені препарати, а про добавки і ліки, які не входять до жодних заборонених списків і які успішно встигли випробувати на собі і буковинські спортсмени.

Зокрема, сюрпризна переможниця Lviv Half Marathon 2018 Юлія Профіс (Заєць) зізналась, що суттєво покращити результати останнім часом їй допомогли і препарати «Rain». А один з трьох учасників благодійного забігу на 1000 км Яків Філіпов, який також дивує новими «біговими подвигами», виявляється, також приймає ці препарати. 

До слова, і дружина Якова – Ірина Кірнос зазначила, що з тих пір, як познайомилась з продукцією «Rain», можна сказати, «забула про хвороби».

Детальніше про це все можна буде послухати (і задати запитання, якщо буде цікаво) під час семінару в конференц-залі готелю «Буковина» 21 червня з 18:00.

Довідки за телефоном (050) 6732346.

SportBuk.com

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.