Олімпійський день 2018: з олімпійцями, мером і «героєм 1000 км» (відео, фото)

0

У вівторок, 12.06.2018 р., у парку ім. Т. Шевченка у Чернівцях відбувся традиційний пропагандистський захід «Олімпійський день».

Цього разу у рамках «Олімпійського дня» мер Чернівців Олексій Каспрук вручив символічні сертифікати спортсменам та тренерам, яким були призначені стипендії або одноразова премія від міської влади.

Серед почесних гостей заходу, крім зіркового керівника олімпійського відділення Івана Гешка, були учасниця двох Олімпійських ігор та І Юнацької Олімпіади Лідія Січенікова-Косташ (з чоловіком Михайло Косташем, який, до слова, також став стипендіатом міськради, та маленьким синочком Сашком), перший серед українців призер чемпіонату світу з карате за версією WKF (срібний призер юніорського чемпіонату світу 2007) Євген Мотовилін, один з найактивніших нині пропагандистів оздоровчого бігу Яків Філіпов, який щойнно повернувся з незвичного 1000-кілометрового (!!!) благодійного забігу (зі Львова до Одеси через Київ за 20 днів), «свіжа» переможниця Lviv Half Marathon 2018 Юлія Профіс (Заєць) та інші.

Свято знову прикрасили показові виступи юних танцюристів, у т.ч. вихованок Авторської школи танців «TAIS» (яка базується на «Льодовому майданчику») та Школи танцю та фітнесу «Dance Avenue».

Інформація буде доповнена.

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ФОТО:

***

***

ВІДЕО:

***

***

***

Олімпійський день 2017: зірки спорту, поліцейські, діти, призи, кайф (відео, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.