Олімпійський день 2017: зірки спорту, поліцейські, діти, призи, кайф (відео, фото)

0

Одним з наймасовіших у Чернівцях став «Олімпійський день 2017», який відбувся у середу, 14 червня, у центральному парку ім. Т. Шевченка.

 

У символічному забігу та колективній зарядці взяли участь близько тисячі школярів, учнів професійно-технічних закладів, студентів, поліцейських, МНС-ників і просто прихильників здорового способу життя. Звісно, не обійшлось без наших зіркових олімпійців. У перших рядах були заслужені майстри спорту – голова обласного відділення Нок України Іван Гешко та його заступниця Тетяна Дорохова, члени виконкому відділення Лідія Січенікова та Микола Лабовський. Повним складом підтримали захід волейболістки команди ЧНУ. Приємно, що «головний поліцейський Чернівців» Олег Йосипів не лише прийшов з підлеглими підтримати пропаганду спорту і здорового способу життя, а й сам був одним з найактивніших під час колективної зарядки. Від представницької влади олімпійські ідеали і оздоровчий спорт власним прикладом знову пропагував депутат міської ради Андрій Брязкало.

Свято прикрасили показові виступи вихованок Авторської школи танців «TAIS» (яка базується на «Льодовому майданчику»).

Увінчалось дійство вже традиційно розіграшем призів (футболки, м’ячів і т.п.) та автограф- і фотосесією за участю олімпійців. Дітки були у захваті, або, як казали деякі дорослі, – «кайфували».

Цікаво, що звук та музичний супровід забезпечив у минулому багаторазовий чемпіон області з бігу на 10000 м Сергій Турянський.

Іван Гешко зазначив, що таким гарним цьогорічний «Олімпійський день» видався, передусім, завдяки тому, що було багато учасників. У цьому контексті Іван Тарасович висловив вдячність відповідальному за фізкультуру і спорт у міському управлінні освіти Володимиру Цуркану, який завжди активно долучається до організації та проведення подібних пропагандистських заходів. Підставили плече і начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, керівник міського спорту Дмитро Макаренко, начальник регіонального відділення Комітету  фізичного виховання та спорту МОНУ Корнелій Жукотинський. Підтримали олімпійське відділення і інші спортивні організації. Як кажуть, спільними зусиллями!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ 2016 В КАРПАТАХ – З ФУТБОЛЬНО-БАСКЕТБОЛЬНИМ «ПРИСМАКОМ» (ФОТО)

***

У ЧЕРНІВЦЯХ ПРОВЕЛИ «ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ 2016» (ФОТО)

***

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ 2015 У ЧЕРНІВЦЯХ – З ПРИЗАМИ ТА «ШВЕДСЬКИМ СЮРПРИЗОМ» (ФОТО)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.