У Чернівцях провели «Олімпійський день для дошкільнят 2016» (фото)

0

У четвер, 19.05.16, на майданчику з штучним покриттям студмістечка ЧНУ відбулось спортивне свято серед дошкільнят під патронатом обласного відділення Національного Олімпійського комітету України (Іван Гешко).

 

19 травня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича дано старт 160519-Olimp-denj-DNZ-43-sportbuk.com (8)«Олімпійському дню для дошкільнят».

Захід розпочався з олімпійського девізу та віршів на спортивну тематику на англійській мові, адже 2016 рік оголошено в Україні роком англійської мови.

У програмі заходу пройшов флешмоб, в якому взяли участь близько 80 дошкільнят. Також відбувся майстер-клас з легкої атлетики, який провів голова відділення Національного олімпійського комітету України у Чернівецькій області, уславлений легкоатлет Іван Гешко.

Організатором заходу виступив відповідальний секретар обласного осередку НОК, заступник голови Чернівецького обласного відділення Олімпійської академії України, заступник декана з наукової роботи та міжнародних зв’язків факультету фізичної культури Ярослав Галан, управління освіти і науки міської ради, факультет фізичної культури та здоров’я людини, адміністрація ДНЗ № 43.

Усі учасники заходу отримали сертифікати та подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України у Чернівецькій області, а дошкільний заклад – олімпійську літературу.

noc-ukr.org

Інформаційна підтримка – облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.com)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Олімпійский день серед дошкільнят у Чернівцях 19.05.16

***

***

***

Чернівецька олімпійка привчає до стрільби з лука дошкільнят (фото, відео)

***

Фото: У Чернівцях провели «Олімпійський день заради миру» серед дошкільнят (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.