Олімпійський день 2015 у Чернівцях – з призами та «шведським сюрпризом» (фото)

0

«Олімпійські» футболки та інші призи були розіграні серед учасників масового забігу в рамках «Олімпійського дня 2015», який відбувся у парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка.

150627-Olimp-denj-B-1-sportbuk.com (75)

«Головними учасницями» олімпійського свята 27.06.15 у Чернівцях стали олімпійки-2012 – зіркові лучниці Тетяна Дорохова (вона ж – заступник голови обласного відділення НОК України) та Лідія Січенікова (днями повернулась з Баку, де здобула дві нагороди на І Європейських іграх).

А «головним сюрпризом» стала поява на «Олімпійському дні» заслуженого майстра спорту, чемпіона світу зі спортивного орієнтування 1995 р. Юрія Омельченка, який у 1996 р. перейшов до шведського клубу «Оріон», залишився жити у тамтешньому казковому містечку Карлскроне і в рідних Чернівцях буває не дуже часто.

На етапі реєстрації присутніх розважали показовими виступами велорайдери з клубу «Younglife» Степан «Круасан» та Олександр Подільчук (за підтримки магазину «RIDE COMPANY»), юні каратисти з клубу «До-сін-тай» (обласна федерація карате-до «СІн-Сьобу»), вихованці тренера обласної федерації панкратіону Ігоря Габора та популярна група підтримки «Максимум».

Офіційно відкрив Олімпійський день 2015 у Чернівцях секретар міської ради Ярослав Кушнірик, який традиційно бере участь у спортивно-масових заходах. Йому та присутнім депутатам міської ради зіркові олімпійки вручили симпатичні сертифікати учасників за підписом президента МОК. Отримали їх також Володимир Бешлей, Дмитро Сірман та Валерій Чинуш, який очолює обласну федерацію легкої атлетики. Начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський скромно обмежився організаційною роботою.

Забіг був символічний. Учасники, за бажанням, бігли 500 м або 1 милю.

Після фінішу серед учасників (за нагрудними номерами) були розіграні футболки та інші призи від обласного відділення НОК України.

Ведучим на заході працював директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу. А гарний супровід церемоній забезпечили представниці модельного агентства «Шоу-Тайм». До слова, красуні виконували і волонтерські функції. А основну волонтерську роботу взяли на себе відповідальний секретар обласного відділення НОК України Ярослав Галан, стипендіат НОК – рекордсменка і чемпіонка України серед дівчат зі стрільби з лука, призерка етапу Кубку Європи Світлана Маркулова (Мікуліна) та спортивний активіст і один з провідних фізкультурних фахівців краю Микола Кочубей.

Одразу по завершенні розіграшу розпочався конкурс малюнків на асфальті на олімпійську тематику, учасники якого теж отримали олімпійські презенти.

А згодом біля кафе «Літо», за підтримки цього закладу, відбувся турнір з настільного тенісу.

Інформація про змагання та інші фото будуть додані.

Співорганізатори заходу:  Чернівецьке обласне відділення НОК України, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецьке міськспортуправління, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх»,  СК «Гешко», Чернівецька обласна федерація легкої атлетики.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 1

Олімпійський день 2015 1 ч.

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.