Близнючки-чемпіонки Винник – про рідство з Олегом, шок від Мерлені… (відео)

0

Близнючки-тріумфаторки Всесвітньої Гімназіади 2018 (Марія Винник) та юнацького чемпіонату Європи 2018 (Софія Винник) вперше «відкрились» перед широкою публікою.

У середу, 6.06.2018 р., Марійка та Софійка Винник, разом з тренером і «другим батьком» Сергієм Теофіловичем Одинаком (обласна ДЮСШ) та головою Чернівецької міської федерації вільної боротьби Павлом Безбородовим відповідали на запитання журналістів у конференц-залі готелю «Буковина».

Серед присутніх були і голова обласної федерації вільної боротьби Валентин Вишняк та зірковий керівник обласного відділення НОК України Іван Гешко, який серед перших публічно привітав сестричок з подвійним міжнародним успіхом.

До слова, визначення «другий батько» у цьому випадку має значно глибший сенс, адже, як відомо, чотири роки тому у ДТП загинули батьки талановитих чернівецьких борчинь, тож Сергій Одинак, певною мірою, справді став для дівчат як другим батьком…

Дівчата поділились враженнями від переможних виступів і розповіли про свої амбітні плани у спорті. 

Павло Безбородов закликав земляків-бізнесменів, які мають таку можливість, підтримати талановитих близнючок-сиріт. Це особливо актуально, враховуючи, що Софії, яка з травмою, «на зубах», вирвала перемогу у фіналі Євро-2018, можливо, потрібна буде операція на плече, а це теж немалі витрати. За словами Сергія Одинака, не виключено, що операцію будуть робити в Німеччині, де їх дуже тепло прийняли було на міжнародному турнірі, на якому обидві сестрички стали переможницями у своїх вагових категоріях. І, як зазначає Сергій Теофілович, можливо, там така операція може виявитися навіть дешевшою, ніж в Україні, плюс можуть допомогти «чужі» люди. 

На запитання, чи часом не приходиться їм родичем популярний співак Олег Винник, послідувала жартівлива відповідь, що він 15-юрідний брат:) 

Серед «цікавинок» інтерв’ю (більш автобіографічного характеру) після прес-конференції – розповідь про шок від олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені, яка, побачивши одного разу дівчат на змаганнях, пізніше «вирахувала» їх домашню адресу і прислала їм велику коробку цукерок з гарними побажаннями.

Про які ще сюрпризи і секрети розповіли сестри-чемпіонки та їх наставник дивіться далі:

***

***

***

ФОТО:

***

***

Сестра чернівецької чемпіонки Всесвітньої Гімназіади виграла Євро-2018! (відео)

***

ВІЛЬНА БОРОТЬБА: ЯК ЧЕРНІВЧАНКА ПРОБИЛАСЬ ДО ФІНАЛУ ЄВРО-2018 (ВІДЕО)

***

ЧЕРНІВЧАНКА МАРІЯ ВИННИК – ЧЕМПІОНКА ВСЕСВІТНЬОЇ ЛІТНЬОЇ ГІМНАЗІАДИ-2018

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.