Буковинці відзначились на «Олімпійських надіях 2018» у Львові (фото)

0

Знову переможно «нагадав про себе» цьогорічний чемпіон світу серед юніорів зі стрільби з лука в приміщенні Іван Кожокарь, який тепер відзначився на представницьких міжнародних змаганнях «Олімпійські надії» у Львові. Відзначились на звітному турнірі і інші представники буковинської стрільби з лука.

235 лучників з України, Польщі та Білорусії взяли участь у 21-му Міжнародному турнірі «Олімпійські надії» 
(26-30 квітня 2018, м. Львів, стрільбище «Цитадель»).

Про виступи буковинців SportBuk.com розповів знаний тренер Дмитро Чеботаренко:

1 місце особисто серед юніорів – Кожокарь Іван (майстер спорту України, ШВСМ, Спартак, тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко).
На шляху до золота було дві перестрілки, за вхід в фінал з Леонідом Діканем (МС, Харків), де у Івана 10-ка була ближчою, та з лідером польської юніорської збірної Kasprowski Oskar (POL) у фіналі, Іван влучив 10-ку, а Oskar близьку 9-ку.

1 місце – юніорська команда Мікс «Чернівці-1» (Кожокарь Іван, Костинюк Анна-Марія – Майстер спорту України, Освіта, СДЮШОР, тренери Анатолій Єгоров та Анастасія Замуравкіна).
В перестрілці перемогли збірну команду Польщі.

2-ге місце команда юніорів «Чернівці-1» (Кожокарь Іван, Дущак Максим – Майстер спорту України, ШВСМ, Освіта, тренери Світлана Капанадзе та Валентин Собко, Курилюк Павло – Майстер спорту України, ШВСМ, Спартак, тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко).
Фінал був явно проти наших юніорів: спершу хлопці записали свій результат в чужу карточку (що привело до програної серії), а вже в третій серії у Максима не витримала тетива на останніх секундах, що допомогло отримати перемогу збірній команді Білорусі.

4-те місце особисто серед юніорів – Черней Дмитро – КМС, Освіта, СДЮШОР, тренери Віталій Ярмістий та Надія Сакало.
На шляху до 4-ки Дмитро переміг у трьох перестрілках підряд, найсильнішою була перестрілка з львівянином Шереметом Романом (МС), де першим стрільнув Роман, влучивши в 10, але Дмитро відповів 10-кою ближчою до центра, не зважаючи на потужний тиск місцевих трибун.

За крок до медалей залишились наші кадетські команди:

4-те місце – кадетська команда «Чернівці-1», поступились в перестрілці Збірній Польщі (Шамрай Олексій – КМС, Освіта, СДЮШОР, тренери – Валентин Собко та Собко М.Г., Костик Стефан – КМС, Освіта, СДЮШОР, тренери анатолій та Наталя Єгорови, Гончарук Дмитро – КМС, Освіта, СДЮШОР, тренер Світлана Капанадзе).

4-те місце – кадетки «Чернівці-1», поступились також збірній Польщі (Беня Валерія – КМС, КБУ ДЮСШ м.Чернівці, тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко, Руснак Олександра – КМС, Спартак, тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко, Олесик Анжела – КМС, КБУ ДЮСШ м.Чернівці, тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко).

ФОТО:

***

Чернівецький чемпіон світу здобув ще одну нагороду у сезоні-2018 (відео)

***

Чернівецький лучник у фіналі-2018 «перестріляв» олімпійського чемпіона

***

Чемпіон світу тренувався у Чернівцях… на городі (відео)

***

Чернівецький лучник здобув дві медалі на чемпіонаті світу 2018 (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.