МНСники вже не поважають свого богатиря Ільїна?..

0

Володар титулу «Найсильніша людина України» (з 2009 р.) Костянтин Ільїн останнім часом має проблеми з місцем для тренувань…

Вже багато років Костянтин Ільїн тренується на спортивній базі обласного управління ДСНС, де він облаштував відповідні «богатирські куточки». Сам титулований богатир багато років був МНСником, і, між іншим, «за інерцією», і після звільнення продовжує згадувати рятувальників як колег-партнерів і «рідних». Тим більше, що під часперебування вдома (підготовчий період, між змаганнями і т.п.) він тренується на тій базі на вул. Хотинській.

Але останнім часом, таке враження, титулованого богатиря (призера чемпіонату Європи, переможця Кубку Європи і етапів Ліги чемпіонів, рекордсмена світу в окремих вправах…) намагаються «витіснути» з тієї бази, створюють різні незручності, аби завадити нормальному тренувальному процесу… Чому? Загадка… Тим більше, що богатир не заважає тренувальному процесу інших рятувальників.

Нещодавно, аби Ільїн міг продовжити тренуватися там, з відповідним проханням до керівництва обласного управління ДСНС звернувся перший заступник голови ОДА Михайло Павлюк. Ніби визначились, що треба давати можливість тренуватися там й надалі знаменитому богатирю, який гучно прославляє Чернівці, область та Україну. Але минуло не так багато часу, і Костянтина знову просять «посунутися» зі звичного тренувального місця – кудись за манеж, де більшість богатирських вправ незручно виконувати…

Тим часом, Костянтин Ільїн отримав персональне запрошенгя на чемпіонат світу 2018, у рамках підготовки до якого, зокрема, з 6 травня виступить на трьох стартах за кордоном. Невже по приїзду додрму він не матиме де тренуватися?..

Не хочеться допускати йдумки про те, що рятувальники, які в багатьох ситуаціях допомагають землякам в скрутних ситуаціях, у випадку з титулованим екс-колегою, навпаки, заважатимуть йому тренуватися… Це було б нелогічно. Тож, сподіваємось, все буде ОК і чернівецький богатир зможе далі тренуватися на рідній «рятувальній» базі;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.