«Біг Миру 2018» підтримує акцію Марти Левченко «Ти – добрий!»

0

У рамках співпраці між організаторами «Біг Миру 2018» та акції «Ти – добрий!» у масовому забігу 13 травня (неділя) на Соборній площі візьмуть участь і маленькі мрійники в тандемах з відомими буковинцями та почесними гостями заходу з інших регіонів.

За ініціативи «головної чарівниці» Марти Левченко, яка багато років, разом з однодумцями і партнерами організовує благодійний фестиваль «Буковинська мрія», у рамках V «Бігу Миру 2018» відбудеться не лише благодійний аукціон «цікавих номерів», а й участь у самому забігу маленьких мрійників, яких підтримуватимуть зіркові спортсмени, митці, політики та інші знані особистості.

Логотип «Ти – добрий!», за попередньою домовленістю, буде нанесений (за кошти рекламної агенції «Brendda» – партнера Благодійного фонду «Я Майбутнє України») і на спеціальні «футболки-вишиванки», які завдяки підтримці з боку міської ради та партнерів, будуть традиційно і вручатися найкращим у змагальній частині проекту, і розігруватися  серед всіх учасників масового забігу «Біг Миру». І, мабуть, було б дуже символічно, якби відомі супроводжуючи маленьких мрійників замовили би такі футболки (за собівартістю!!!) для свого «дуету», або щонайменше для юного підопічного (чи підопічної), аби цей презент у них був незалежно від результатів розіграшу призів;) Єдине, що із зрозумілих причин (технологічний процес) це треба зробити не пізніше 2 травня 2018 р. (про відповідний намір можна повідомити на e-mail: sport-cv@ukr.net, або приватним повідомленням на Facebook).

Нагадаємо також, що попередньо зареєструватися для участі у масовому забігу «Біг Миру 2018» і на змагальних дистанціях 6 миль і 10 миль можна за цим посиланням. І наголошуємо, що для участі у змаганнях на 6 і 10 миль обов’язково зареєструватися в інтернеті до 30.04.2018 р. і надати організаторам медичний допуск від спеціалізованих медичних закладів (фізкультурний диспансер)!

  • Співорганізатори змагань: Управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, СК «Гешко»Чернівецьке обласне відділення НОК України, обласна федерація легкої атлетики, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації,  Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», міське управління освіти,  «SPORT for PEACE».
  • Генеральний партнер – готель «Буковина» (Валерій Чинуш).
  • Партнер – Асоціація готельєрів Чернівців (Андрій Брязкало).
  • Гарна підтримка – модельна агенція «ШоуТайм».
  • Фото-партнер – фотостудія «Dreamton» («Дрімтон», вул. Якоба фон Петровіча, 7, екс-Ломоносова), Сергій Ахременко, Анатолій Бойда, Ярослав Галан.
  • Партнери розміщення – готель «Черемош», «Георг палац».
  • Благодійний партнер – Фонд «Я Майбутнє України» (акція «Ти – добрий!»)

***

Вражаючі кадри з табору фестивалю «Буковинська мрія 2017» (фото, відео)

***

Біг Миру 2017 у фотографіях (+ результати)

***
Про благодійність і «Ти – добрий!»:

***

***

Мрії маленьких мрійників благодійного фестивалю «Буковинська мрія 2018» можна прочитати тут:

***

Спорт допомагає діткам із синдромом аутизму, – кажуть фахівці і свідчить досвід

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.