Біг Миру 13.05.2018: Реєстрація на «масовку» 2 милі, змагальні 6 миль і 10 миль

0

У рамках «Бігу Миру 2018», крім масового забігу на 2 милі (для всіх охочих – незалежно від віку і статусу), вдруге заплановані і змагання на дистанціях 6 миль та 10 миль.

На дистанцію 2 милі, як і раніше, можна і варто заявлятися і попередньо (що спростить процедуру отримання номеру і заощадить час на місці) і, як виняток, також в день старту на місці. Єдине, що серед тих, які зареєструються в інтернеті (за формою нижче) до кінця квітня, будуть розіграні окремо 50 футболок!якщо таких, які зареєструються завчасно в інтернеті, буде понад 500, то серед них буде розіграно окремо 100 футболок!)

А ось змагатися на дистанціях 6 миль (~9650 м) та 10 миль (~16 100 м) можна буде лише за умови попередньої реєстрації (шляхом заповнення форми нижче) до 30 квітня 2018 р. (включно), а також за наявності медичного допуску від обласного фізкультурного диспансеру (на вул. Стеценка)!!!

На дистанції 10 миль нагороди (і футболки) розігруються в абсолютній номінації – тобто серед жінок та чоловіків будь-якого віку, яким лікарі дають медичний допуск для участі у таких змаганнях.

На дистанції 6 миль змагання відбудуться у номінаціях до 23 років (1995 р.н. і молодші), 35-44 р. (1983-1974 рр.н.), 45-54 р. (1973-1964 р.н.), 55 р. і старші (1963 р.н. і старші). За умови, звісно, що до 30.04.2018 р. у відповідних номінаціях (жіночих і чоловічих) будуть зареєстровані в інтернеті не менше 3-х учасників (відповідно до правил проведення змагань).

Якщо у ветеранських номінаціях буде багато учасників, можуть бути запроваджені додаткові номінації (наприклад, 35-39 р. і 40-44 р. замість 35-44 р. і т.п.).

Традиційно серед всіх учасників, які зареєструються і завершать дистанцію, будуть розіграні велосипеди, футболки-вишиванки та інші призи.

«Біг Миру 2018» відбудеться у неділю, 13 травня. Старт і фініш – на Соборній площі.

«Бігу Миру» передуватиме «Естафета Миру» окремо серед загальноосвітніх закладів, ПТУ, коледжів та вузів. Для участі в Естафеті Миру обов’язковий медичний допуск з фізкультурного диспансеру

Початок – об 11:00. Старт естафети – об 11:30. Старт «Бігу Миру» – о 12:00.

Для учасників з інших містспеціальні ціни на поселення (від 80 грн.), за умов попередньої реєстрації та замовлення через організаторів (sport-cv@ukr.net, Facebook).

Приєднуйтесь до гарного спортивного дійства
і підтримайте ідеї Миру та здорового способу життя!

***

  • Співорганізатори змагань: Управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, СК «Гешко»Чернівецьке обласне відділення НОК України, обласна федерація легкої атлетики, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації,  Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», міське управління освіти,  «SPORT for PEACE».
  • Генеральний партнер – готель «Буковина» (Валерій Чинуш).
  • Партнер – Асоціація готельєрів Чернівців (Андрій Брязкало).
  • Гарна підтримка – модельна агенція «ШоуТайм».
  • Фото-партнер – фотостудія «Dreamton» («Дрімтон», вул. Якоба фон Петровіча, 7, екс-Ломоносова), Сергій Ахременко, Анатолій Бойда, Ярослав Галан.
  • Партнери розміщення – готель «Черемош», «Георг палац».
  • Благодійний партнер – Фонд «Я Майбутнє України» (акція «Ти – добрий!»)

***

***

***

***

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.