Ліга пляжного волейболу 2017 стартувала у «Трої» (фото)

0

Стартовий тур Буковинської ліги пляжного волейболу відбувся у рамках масштабного свята до Дня молоді у комплексі «Буковинська Троя» (с. Реваківці Кіцманського району).

 

Всього цього сезону, як повідомив SportBuk.com голова обласної федерації волейболу Іван Васкан, планується провести в рамках Ліги пляжного волейболу 4 тури, останній з яких буде фінальним.

До вашої уваги звіт про перший тур:

За сприяння Чернівецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Федерації волейболу Чернівецької області 25 червня 2017 р. в с. Реваківці Кіцманського району на базі КСК Буковинська Троя відбулись ігри І етапу Буковинської ліги з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд. Яскравість і професіоналізм з пляжного волейболу репрезентували 6 чоловічих команд: «БДМУ», «Мрія», «Янг бойз», «Брікс», «ДЮСШ», «Фаворит». Феєрію грації та краси демонстрували 7 жіночих дуетів: «ОДЮСШ-Айфон», «ОДЮСШ-Плюс», «ОДЮСШ-Ремікс», «ЧНУ-StopeXim», «ЧНУ-Дикі білки», «ЧНУ-Везунчики», «ЧНУ-Стронг».

За результатом змагань визначено лідерів І етапу Буковинської ліги з пляжного волейболу. Чоловічі команди: ІІІ місце – «Мрія», ІІ – «Янг бойз», І – «БДМУ». Жіночі команди: ІІІ місце – «ЧНУ-StopeXim», ІІ – «ЧНУ-Дикі білки», І – «ЧНУ-Везунчики».

По завершенню волейбольних матчів на подіумі КСК Буковинська Троя відбулась урочиста церемонія нагородження кращих «пляжників», ними виявились такі волейбольні дуети: «ЧНУ-Дикі білки» – Анна Белецька і Лілія Карнаух; «ЧНУ-Везунчики» – Ольга Качур і Дануте Стравінскайте; «Янг бойз» – Олександр Тесліцький і Сергій Гермак; «БДМУ» – Олександр Гайдеєк і Ігор Хавруняк.

Олег Марич

Календар Ліги пляжного волейболу

25.06.17 – с. Реваківці КСК “Буковинська Троя”
23.07.17 – м. Чернівці СК “Буковина”
13.08.17 – с. Кам’яна ТРК “Аква Плюс”
Фінал
2-3.09.17 – м. Чернівці СК “Буковина”
У фіналі зустрінуться по 4 найсильніші чоловічі та жіночі команди.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.