Нардеп Продан і чемпіон Гешко підтримали Великодню пробіжку 2017 (фото, відео)

0

В поливаний понеділок і другий день Пасхи у Чернівцях не забули і про пропаганду здорового способу життя – до «Великодньої пробіжки» сюрпризно приєдналися і народний депутат України Оксана Продан та чемпіон світу з бігу на 1500 м і голова профільної комісії обласної ради Іван Гешко.

 

Швидко зоірєнтувавшись у ситуації, зірковий бігун встиг принагідно й привітати Оксану Петрівну з днем народження, який вона відзначила напередодні.  

На стадіоні «Буковина» цього святкового дня і в обідній час було не дуже людно. Зате компанія підібралась цікава. Тож пробіжка (або ходьба чи поєднання одного з другим) супроводжувалась і цікавим спілкуванням, яке продовжили потім і за чаєм в кафе «Літо».

Оксана Продан, слід зазначити, перебуває у гарній формі. За її словами, зазвичай, займається ходьбою, і ходить приблизно годину. Цього разу пройшлася (вперемішку з бігом) більше години. Недарма перед початком «Великодньої пробіжки» Оксана Петрівна поцікавилась, які завдання стоятимуть перед учасниками, тобто кому скільки пробігти чи пройтися. Дізнавшись, що «вільна програма», певно, вирішила «самоозадачитись» і перевиконати «звичний план»;)

Були серед учасників і інші цікаві особистості – зокрема, фермер Олег Мельничук, екс-депутат облради і блогер Віктор Довганич, власник «Льодового майданчика» Павло Польовий, активний пропагандист здорового способу життя, якого знають під «творчим псевдонімом» на Facebook Sergey Chernovtsy, баскетболіст Андрій Калинка та ін.

Нагадуємо, що до колективних оздоровчих пробіжок на стадіоні «Буковина» можна долучатися практично кожного вечора (про «особливі пробіжки» дізнавайтесь з анонсів). Хто хоче порухатись в гарній компанії, – звертайтесь, допоможемо;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

***

***

***
ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натиснути на фото):

Іван Гешко та Оксана Продан на пробіжці у Чернівцях

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (любительське):

***

Оздоровча пробіжка 12.04.17 з прицілом на «Біг Миру» (фото)

***

БІГ МИРУ 14.05.2017: РЕЄСТРАЦІЯ НА «МАСОВКУ» 2 МИЛІ, ЗМАГАЛЬНІ 6 МИЛЬ І 10 МИЛЬ

***

ПРО «СПРОВОКОВАНИЙ» РЕКОРД ТА ЗВ’ЯЗОК МІЖ БІГОМ І… 3D-МОДЕЛЮВАННЯМ (ВІДЕО)

***

ОЗДОРОВЧА ПРОБІЖКА З ОЛІМПІЙЦЯМИ ТА СЮРПРИЗАМИ 29.03.17 (ФОТО, ВІДЕО)

***

ПРОБІЖКА З «ПРИСМАКОМ» НІМЕЦЬКОЇ ЛАНДЕСЛІГИ ТА ЦИРКУ «DU SOLEIL» (ФОТО, ВІДЕО)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.