Батькам на замітку: «Королева спорту» до ваших послуг!

0

Хтось ще сумнівається, що у Чернівцях діти та підлітки мають можливість займатися БЕЗКОШТОВНО популярним, гарним, масовим видом з гарними перспективами? Тоді «перевірте на собі» легку атлетику – «королеву спорту»;)

До занять легкою атлетикою запрошує зірковий бігун – чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, учасник трьох Олімпійських ігор, кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко:

«Прекрасний вид для оздоровлення, підтримки форми, плюс перспективи досягти успіхів в одному з найдоступніших і найпопулярніших олімпійських видів спорту;) І чудовий виховний ефект;) Заняття на стадіоні “Буковина” і в парку ім. Т. Шевченка. І це все в комунальній спортивній школі, заняття БЕЗКОШТОВНІ;)
Зробіть правильний вибір!;)»

Це вид спорту, в якому наші спортсмени найчастіше представляли Буковину на Олімпійських іграх. Вид, в якому конкуренція є практично абсолютною (в школі всі допущені до фізкультури дітки пробували свої сили в окремих видах легкої атлетики, і якщо комусь судилося стати «другим Гешком», або «другою Лупу» чи «Цихоцькою», вони не могли бути непоміченими), зате і успіхи мають справжню, а не «дуту» цінність (як в деяких видах з низькою конкуренцією).

З питань запису для занять у відділенні легкої атлетики ДЮСШ міськспортуправління (і за довідками) звертатися за телефонами: 

(099) 029-43-10,

(0372) 55-63-08,   52-20-74.

***

Олімпійці Буковини («Літопис буковинського спорту»)

***

Іван Гешко
Наталія Лупу

 

 

 

 

 

 

 

***

Микола Лабовський
Руслана Цихоцька

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Валентина Козир, бронзова призерка Олімпіади-68
Рекордсмени України в естафеті 4х100 м, у т.ч. чернівчанин Еміль Ібрагімов

 

 

 

 

 

 

 

***

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.