В інший світ відійшов буковинський герой Книги рекордів України

0

На 76-му році життя в інший світ відійшов титулований ветеран буковинського спору, рекордсмен Книги рекордів України, майстер спорту СРСР з марафонського бігу, у минулому багаторічний викладач кафедри фізвиховання Чернівецького національного університету Олександр Дмитрович Громик.

Трагічна звістка надійшла з-за океану. Олександр Дмитрович восени 2016 р. знову поїхав до США взяти участь у неофіційному чемпіонаті світу з легкої атлетики серед ветеранів, і попутно підзаробити, бо не секрет, що у нас складно часом заробити навіть на рівень “виживання”.

Минулої суботи Олександр Громик ще брав участь у пробігу, змагався на дистанції 5 км, а в понеділок, 30.01.17, втопився… 

Спершу колеги та знайомі сподівались, що це, може, неправдива чутка. Але донька від першого шлюбу Світлана Голушко підтвердила SportBuk.com, що, на жаль, це правда – титулований спортсмен-ветеран і Людина з великої літери справді відійшов в інший світ…

Як могло статися, що така спортивно загартована людина могла втопитися, поки що залишається загадкою. Тим більше, що він, кажуть, був у жилеті. Пізніше, можливо, будуть відомі і інші подробиці трагедії… Там на місці тепер знаходяться перша дружина та донька від другого шлюбу Ольга.

Олександра Дмитровича мають кремувати, і потім привезуть додому.

Приносимо щирі співчуття рідним та близьким.

Прочитати про Олександра Громика:

Буковинські ветерани відзначились на ЧУ-2016, Громик готується підкорити США

***

Олександр Громик до 70-ліття подарував собі… забіг на Говерлу

***

Легка атлетика: Хотинчанин Власов привіз ще 2 нагороди з Франції

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.