Гунчак вирішив «повісити бутси на цвях», останній гол – у ворота «БАТЕ»

0

Колишній капітан «Буковини» Руслан Гунчак, який після повернення до «Буковини» у сезоні-2010/11 став і кращим бомбардиром, і кращим гравцем І ліги, а останнім часом захищав кольори «Нафтана» (Новополоцьк) у вищій лізі Білорусі, вирішив завершити футбольну кар’єру.

 

Сезон-2016 його «Нафтан» завершив чемпіонат на 13 місці. Останній матч у чемпіонаті Білорусі Руслан Гунчак зіграв 27.11.16 у Гродно проти місцевого «Немана». Провів на полі всі 90 хвилин, «Нафтан» одержав мінімальну перемогу.

Символічно, що останній гол у вищій лізі Білорусі, який, напевно, стане і останнім у блискучій кар’єрі Руслана, зірковий буковинський футболіст забив у ворота лідера білоруського футбол останнього часу «БАТЕ».

https://youtu.be/D_p5mwjJ0jE?t=3m09s

Міжсезоння Руслан Гунчак традиційно проводив у Чернівцях і грав за команду рідних Шишківців 140622-naftan-neman-gunchak-gol-copyКіцманського району у місцевих міні-футбольних чемпіонатах. Не стало винятком і теперішнє міжсезоння.

Після переможного для «Шишківців» матчу чемпіонату області з міні-футболу 17.12.16 Руслан Гунчак у коментарі SportBuk.com зазначив, що не має наміру продовжити контракт з «Нафтаном»: «Все, награвся вже, скоро 38 років. Я вже «повісив бутси на цвях». Хай молоді пограють». На запитання, чи має спортивний диплом і чи не планує часом працювати тренером, Руслан відповів, що остаточно ще не визначився, але швидше що буде займатися бізнесом.

Напевно, непогано було б організувати якийсь цікавий «прощальний матч» (або турнір) для Руслана Гунчака, який все-таки подарував чимало приємних емоцій і буковинським шанувальникам футболу…

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

Руслан Гунчак: Хотілось би допомогти «Буковині» (відео)

Руслан Гунчак: Не розумію, чому білоруси не розмовляють білоруською мовою

Руслан Гунчак: Може, й добре, що не забив пенальті – зате виграли (відео)

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.