Футбол: «Турнір зірок 2016» у Чернівцях виграли Гунчак, Новотрясов і Ко (фото)

0

Традиційний передноворічний «Турнір чотирьох» з футболу, який збирає практично всіх найсильніших буковинських футболістів (де б вони не грали), відбувся на полі з штучною травою ФОК «Олімпія» і завершився перемогою команди «Дрім-Тім».

 

У фіналі «дрімтімівці» здолали з рахунком 2:0 представників Рукшина Хотинського району, які виграли Лігу чемпіонів районів 2016. Обидва голи на свій рахунок записав гравець «Буковини» Євген Немтінов, який, як відомо, був на контракті в «Іллічівці» та «Динамо» (Київ), а також виступав у фінальній частині юніорського чемпіонату світу.

У півфіналі майбутні переможці здолали з рахунком 1:0 чемпіонів області ФК «Волока» (Глибоцький район). Волочани мали у матчі за 3 місце зустрітися з ФК «Тереблече» (Глибоцький район), який виграв прем’єрний Суперкубок буковинських річок 2016. Але представники Тереблече, на жаль, на гру не з’явились, тож «бронза» без боротьби дісталась ФК «Волока».

Нагороди переможцям та призерам вручили директор ФОК «Олімпія» Геннадій Дзівідзінський та голова міської і заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк.

Фінал.

«Дрім-Тім» (Чернівці) – «Рукшин» (Хотинський район) – 2:0

Судді: Олександр Плахов, Олег Найко, Олександр Горбатюк. Інспектор – олексій Лазенко.

«Дрім-Тім»: Сергій Чернобай, Артур Новотрясов, Руслан Гунчак – к/к, Сергій Даценко, Євгеній Немтінов, Микола Павлюк, Микола Геник, Антон Батрак, Андрій Гордей, Роман Степанков, Валерій Кривенчук.

Ігор Стефанишин, Микола Цепа, Андрій Шишигін, Сергій Куприч, Ігор Мігалатюк.

«Рукшин»: 77 Іван Магіс, 21 Станіслав Вішніцький, Владислав Сороцький, 9 Віталій Шевчук, 17 Олександр Лакуста, Ігор Сороцький, 8 Михайло Клим, 20 Ігор Руснак, 13 Богдан Рачук – к/к, Михайло Рябий, 4 Андрій Бражанюк.

1 Максим Ступак, Михайло Лазоряк, 14 Станіслав Одайський, 2 Богдан Гикавий, 16 Олег Онуфрійчук, 7 Олександр Гайсенюк.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

161229-turnir-zirok-dt-rukshyn-sportbuk-com-76-genyk

***

Фінал Ліги чемпіонів 2016 – з «боксом», інтригою і зірваними пенальті (фото, відео)

***

Суперкубок Буковинських річок 2016 теж не обійшовся без неспортивності… (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.