Фінал Ліги чемпіонів 2016 – з «боксом», інтригою і зірваними пенальті (фото, відео)

7

Велика кількість вболівальників зібралась на вирішальному поєдинку Ліги чемпіонів районів Чернівецької області, в якому на стадіоні «Буковина» зустрілися автори сенсацій на півфінальній стадії.

 

У дебюті зустрічі активнішою була «Купка», яка у півфіналі вибила з боротьби за головний трофей, напевно, головного фаворита – ФК «Волока» з того ж Глибоцького району. Доволі швидко стало зрозуміло і те, що матч буде непростим для суддівства. Внутрішню напругу видно було, як кажуть, неозброєним оком. І не забарилась і невеличка потасовка, за наслідками якої Арбітр Андрій Кошура показав лише по одній жовтій картці. Чому «лише»? Тому що, можливо, варто було одразу суворіше підійти до цих проявів агресії, неспортивної штовханини, аби відбити охоту повторювати це в майбутньому.

Головним антигероєм першого тайму (та й фіналу) став капітан «Купки» Тодік Болокан, який за короткий час через свою недисциплінованість отримав дві жовті картки, друга з яких автоматично перетворилась на червону. Але він не заспокоївся і кинувся з кулаками на Андрія Кошуру. Суддя встиг відвернутися, та й партнер «футболіста-боксера» вчасно вліз між ними… Фахівці прогнозують, що капітан «Купки» отримає немалий термін дискваліфікації за цю витівку. І це буде правильно.

На цей момент «Рукшин» вже вів у рахунку 1:0. Гол забили, можливо, не дуже «логічний», але ефектний. Проте вже в меншості наприкінці першого тайму «Купка» таки відігралась – після влучного удару Василя Фратовчана зі штрафного.

У другому таймі на полі точилась цікава боротьба. І, за великим рахунком, не дуже було помітно, що «Купка» грає у меншості. Більше того, вони втратили декілька чудових можливостей забити. І до, і після пропущеного наприкінці основного часу другого голу, який «зробив» Олексій Бакалярик. В одному з епізодів м’яч після удару з лінії воротарського майданчика добряче струсанув поперечину «Рукшина». А вже у доданий час, коли «Купці» треба було відігруватися, Георгій Міглей не реалізував вихід сам на сам – блискуче зіграв Максим Ступак, який замінив на останньому рубежі Івана Магіса.

Як би там не було, післяматчеву серію пенальті, яку, зазвичай, хочуть бачити всі нейтральні вболівальники (плюс, зрозуміло, прихильники команди, яка по ходу поступається), забитим під завісу голом зірвали…

Одразу після завершення фіналу відбулась церемонія нагородження, в якій взяли участь віце-президент ФФУ і голова обласної федерації футболу Василь Орлецький та його заступник Сергій Задорожняк.

30.10.2016 р. Стадіон «Буковина»

«Рукшин» (Хотинський район) – «Купка» (Глибоцький район) – 2:1 (1:1)

«Рукшин»: 77 Іван Магіс, 9 Віталій Шевчук, 21 Станіслав Вішніцький, 2 Богдан Гикавий, 4 Андрій Бражанюк, 13 Богдан Рачук, 20 Ігор Руснак, 19 Олексій Бакалярик, 14 Станіслав Одайний, 10 Валерій Блажко, 15 Ігор С. Чинчик.

1 Максим Ступак, 8 Михайло Клим, 17 Олександр Ладний, 16 Олег Онуфрейчук, 5 Ігор В. Чинчик, 7 Олександр Гайсенюк, 3 Максим Проданик.

Президент – Віталій Молдован, представник – Іван Франкевич.

 «Купка»: 1 Георгій Михайлович, 11 Ілля Атарій, 6 Роман Алергуш, 8 Іван Алергуш, 71 Дмитро Лях, 91 Іван Молофій, 25 Олександр ?Трубников, 88 Василь Фратовчан, 77 Микола Коваленко, 99 Степан Маковійчук, 7 Радік Болокан.

31 Артур Резничук, 5 Іван Бічер, 19 Костянтин Топор, 23 Василь Іримеску, 30 Ілля Єремеску, 45 Георгій Міглей, 17 Аркадій Амарій.

Президент – Г. І. Болокан, тренер – Г. І. Алергуш, лікар – В. І. Алергуш.

Судді: Андрій Кошура, Михайло Маланчук, Мілош Петріч. Четвертий арбітр – Василь Фурман. Спостерігач арбітражу та інспектор – Василь Маковій, Аурел Васильчук.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натиснути на фото):

161030-final-liga-rukshyn-kupka-b-sportbuk-com-182-bolokan-koshura-udar-c1

***

***

***

***

7 Comments
  1. TheBosses says

    1-й тайм не закинули…

    1. , says

      там є 55 секунд. 

      1. TheBosses says

        Так можно как-то 48 минут посмотреть, вместо 55 секунд?)))) 48 потому что 3 минуты добавили)

    2. , says

      жаль арбітр спортив гру краще б дівчині якийсь дали судити. 

      1. Є у нас і дівчата-арбітри, це пропозиція на наступний фінал, так?:)

  2. 2 рази 2-й тайм, схоже… Зараз розберемось:)
    А хвилини чи секунди ті – то не додані, це камера просто ділить по розміру:)

  3. Так і було, Ctr C – Ctrl V трохи підвели, тому 2 рази 2 тайм був:) Ключове – був:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.