Вільна боротьба: Чернівецькі близнючки – на національному п’єдесталі 2016

0

Сестрички-близнючки з Чернівців Марійка та Соломійка Винник, які є вихованками тренера обласної ДЮСШ Сергія Одинака-старшого, а тепер навчаються у Львівському училищі фізкультури, стали призерками чемпіонату України з вільної боротьби  серед дівчат 2001-02 рр.н. у Броварах Київської обл.

 

Марія Винник у ваговій категорії до 48 кг дійшла до фіналу, де, за рішенням суддів, поступилась Євгенії Седих з Донецької області. У першому періоді, за нічийного рахунку, за 5 сек. до завершення рефері дав чернівчан ці попередження, яке принесло переможне очко суперниці. У другому періоді Марійка здобула чисте очко, але завдяки тому попередженню чернівчанка змушена була задовольнитися «сріблом».

Соломійка Винник у ваговій категорії до 52 кг, де поступилась у чвертьфіналі майбутній срібній призерці Тетяні Профатіловій (Донецька), а потім у втішній сітці виграла у Євгенії Павлюк (Херсонська) та Анастасії Дрюк (Полтавська) і стала бронзовою призеркою.

Інші нагороди буковинців:

47 кг, «срібло» – Андрій Чекмак (Кельменці, Вадим Гуляк, тренується у Львові), виграв Микита Гончаров (Донецька)

85 кг, «срібло» – Максим Філіп (ЗОШ №16, ДЮСШ №4, тренер – Володимир Гнесь), виграв Василь Сова (Київська обл.)

38 кг, «бронза» – Андрій Білійчук (Кельменці, Вадим Гуляк, тренується у Львові)

SportBuk.com

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

160619-odynak-vynnyk-sportbuk-com-copy

***

Вихованки Чернівецької обласної ДЮСШ – призерки чемпіонату України з вільної боротьби

З 25 по 28 жовтня 2016 р. в м.Бровари відбувся чемпіонат України серед юнаків та дівчат 2001-2002р.н.. В чемпіонаті взяли участь збірні команди областей  та м.Києва.

Відзначилися на цих змаганнях вихованки Чернівецької обласної ДЮСШ, сестри-близнючки Марія та Соломія Винник (тренер-викладач Сергій Одинак).

Марія Винник виступала у ваговій категорії до 48 кг, де було заявлено 19 учасниць. Наша спортсменка отримала впевнені перемоги над суперницями з Полтавської, Херсонської та Харківської областей та увійшла до фіналу. У фінальній сутичці чернівчанці протистояла борчиня з Донецької області. Зі слів тренера-викладача Сергія Одинака, фінал був гідний обох спортсменок,  де точилася напружена, рівна та безкомпромісна боротьба. В кінці першого періоду, за незрозумілим рішенням суддів, Марію було покарано попередженням за пасивність, а донецькій спортсменці присуджено 1 бал. Весь другий період Марія активно вела боротьбу і наприкінці сутички все ж таки провела технічну дію, яка була оцінена в 1 бал. В підсумку поєдинок закінчився з рахунком 1:1. І знову ж таки, за незрозумілим рішення суддів, перемогу було присуджено донецькій спортсменці, яка за весь поєдинок не провела ні однієї технічної дії, та в підсумку Марія стала срібною призеркою.

Ії сестра Соломія виступала у ваговій категорії до 52 кг., де боролося 18 учасниць. В першому поєдинку Соломія здолала опір представниці Рівненської області, у другому, вівши з рахунком 4:0, не змогла втримати перемогу та поступилася представниці Донецька. В наступних сутичках впевнено перемогла представниць Херсонської та Полтавської областей і в підсумку посіла ІІІ місце.

Щиро вітаємо дівчат та бажаємо ще більших звершень на борцівському килимі!

 

Методист                                                                     Т.О.Голосова

Успіх садгірця

В період з 27 по 31 жовтня 2016 року в м.Бровари, Київської обл. був проведений чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2001-2003 р.н.

Найбільш вдалим виступом на даних змаганнях був виступ  учнів ДЮСШ № 4 у складі збірної команди Чернівецької області  Філіпа Максима (учень 9 кл. ЗОШ № 16) якій посів  II місце серед юнаків у вазі 85 кг., та Бідненко Валентини( учениця 9 кл. багатопрофільного  спортивного ліцею) яка посіла 5 місце серед дівчат у вазі 57 кг.( тренер обох учнів Гнесь Володимир Олексійович).

 

Заступник директора  ДЮСШ № 4

з навчально-тренувальної роботи                           Г.В.Бордіян

***

Вільна боротьба: Близнючки Винник виграли міжнародний турнір 2016

***

Буковинці привезли нагороди з VIII Фестивалю вільної боротьби

***

Вільна боротьба: Чернівчани привезли нагороди від мера Тернополя (фото)

***

Вільна боротьба: Буковинці командою – на призовому п’єдесталі ЧУ-2014!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.