Буковинці привезли нагороди з VIII Фестивалю вільної боротьби

0

П’ять нагород здобули вихованці Чернівецької обласної ДЮСШ на VІІІ Всеукраїнському Різдвяному фестивалі з вільної боротьби у Калуші Івано-Франківської області.

141227-borotjba-Kalush-sportbuk.com (1)

У звітних змаганнях взяли участь понад 200 спортсменів з різних регіонів України.

Усі п’ять вихованців Чернівецької обласної ДЮСШ, які брали участь у фестивалі, повернулися додому з нагородами.

Так, вихованець тренера-викладача Одинака Сергія Теофіловича – Валентин Клепак став кращим у ваговій категорії до 32 кг. У цій категорії першість виборювали 16 спортсменів. Впевнено перемігши у 4-х сутичках, Валентин посів 1 місце. Також успішно виступили у ваговій категорії до 25 кг учні школи Михайло Мороз (тренер-викладач Віталій Литвинчук) та  Дмитро Клепак (тренер-викладач Сергій Одинак), які посіли, відповідно, друге та третє місця серед 15 учасників.

Серед дівчат відзначилися учениці Сергії Одинака – сестри-близнючки Марія та Соломія Винник. Марія провела141227-borotjba-Kalush-sportbuk.com (2) на турнірі 4 сутички, в яких здобула 3 перемоги та в підсумку посіла ІІІ місце у ваговій категорії до 44 кг. Соломія, бронзова призерка Чемпіонату України 2014 року у категорії до 44 кг, на фестивалі боротьби пробувала свої сили у ваговій  категорії до 48 кг. За вихід у фінал юна спортсменка впевнено вела сутичку 6:1, але допустивши одну-єдину помилку, поступилась своїй суперниці. А в боротьбі за 3 місце отримала чисту перемогу над спортсменкою з Закарпаття.

Турнір відбувся 24-26 грудня 2014 р.

Вітаємо юних спортсменів та їх тренерів з вдалим виступом на змаганнях.

Дирекція Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи та тренерська рада відділення вільної боротьби щиро вітає всіх спортсменів та тренерів з Новорічними та Різдвяними святами!

Методист обласної ДЮСШ  Т. Голосова

***

Фото: Всеукраїнський турнір з вільної боротьби до Дня Святого Миколая 2014

***

Вільна боротьба: Чернівчани привезли нагороди від мера Тернополя (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.