Фото: Всеукраїнський турнір з вільної боротьби до Дня Святого Миколая 2014

0

У неділю, 21.12.14, у Чернівцях завершився традиційний Всеукраїнський юнацький турнір з вільної боротьби до Дня Святого Миколая.

141221-vil-borotjba-Mykolaya-1-sportbuk.com

Ці змагання традиційно відбулися в обласній ДЮСШ і були присвячені ветеранам буковинської вільної боротьби.

Зазначимо, що переможці та призери турніру, крім традиційних нагород, отримали також і грошові винагороди. Це стало можливо, звісно, завдяки партнерам та спонсорам, які підтримали ці змагання. Серед них виокремимо депутата міської ради Олега Громадського, який раніше регулярно фігурував в якості партнера на змаганнях з більярду.

На запитання SportBuk.com, з чим пов’язаний «трансфер» з більярду на вільну боротьбу, Олег Володимирович зауважив: «У більярді я виступав в різних якостях особисто, а тут я виступив партнером змагань як представник громадської організації «Золоті Леви Чорної Сотні». Ні, це не означає, що хтось з Києва передав через кошти на турнір. У нас є обласний осередок, який доволі активний у різних сферах життєдіяльності. І в спорті, звісно, теж. Ми стараємось сприяти розвитку і популяризації різних видів спорту на Буковині. І вільна боротьба – не виняток. Тим більше, що цей вид спорту чудово загартовує дух, розвиває бійцівські якості, волю до перемоги тощо. Юні борці – це козаки, майбутнє України, наша надія. І турнір цей – традиційний, популярний, цікавий і корисний в контексті виховання підростаючого покоління та підготовки майбутніх спортсменів високого класу, які, сподіваюсь, також прославлятимуть край і Україну, як це робили інші славні борці».

Окремий приз встановив спортклуб «Воля» – у номінації «За волю до перемоги». За словами Валентина Вишняка, «Воля» відзначає своїм трофеєм кращого в цій номінації практично на всіх турнірах, в яких беруть участь представники клубу. І це цілком символічно для спортклубу з такою назвою.

Результати та фото будуть додані.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Вільна боротьба: Чернівчани привезли нагороди від мера Тернополя (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.