Карате: Чернівецький клуб виграв «Bihor Open & Champions Tоurnament 2016» (фото)

0

9 країн були представлені на міжнародному турнірі «Bihor Open & Champions Tоurnament 2016» у місті Орадея (Румунія) – Україна, Словаччина, Угорщина, Хорватія, Сербія, Македонія, Чорногорія, Болгарія і Румунія.

Чернівецький клуб «ТАЙ-СЕН» виставив на ці змагання, які відбулися 8.10.16, 25 спортсменів віком від 9 до 20 років. Також клуб представляли 3 суддів: Ністор Максим, Яхяєв Фарід та Калмуцький В’ячеслав, і, звичайно, тренер Мотовилін Євген та Білоскурський Руслан, які завжди підтримують та мотивують своїх вихованців.

Приємно зазначити, що клуб ТАЙ-СЕН посів перше загальнокомандне місце на цьому турнірі, а його вихованці показали високий рівень підготовки та бойовий настрій до нового змагального сезону. Гарно проявили себе як юні спортсмени в найменших категоріях, так і вже більш досвідчені кадети, юніори та молодь до 21 року.

Чемпіонами в командному куміте серед кадетів стали: Мануїла Микола, Сенюк Андрій та Пентескул Павло. Срібло вибороли: Панкратов Михайло, Вакарюк Володимир, Карвацький Дмитро. Хлопці зустрілись у фіналі подолавши суперників із Румунії та Сербії.

В особистому куміте серед кадетів впевнено проявили себе Столока Ігор та Зрибнєв Максим, в мінімальній категорії до 50 кг вони виграли по 3 поєдинки та зустрілися у фіналі. При рівному рахунку за рішенням суддів перемогу отримав Зрибнєв Максим Варто зазначити, що обидва спортсмена тільки увійшли до кадетської категорії.

Аналогічна ситуація склалась і у кадетів в наступній ваговій категорії Вакарюка Володимира та Сенюка Андрія, впевнено дійшовши до фіналу зайняли 1 та 2 місце відповідно.

У ваговій категорії до 65 кг не було рівних Панкратову Михайлу, який переміг у 4-х поєдинках, не пропустивши жодного балу!

В найважчій ваговій категорії ще два представника клубу Тай-Сен зустрілись у фіналі, перемагаючи по два поєдинки Микола Мануїла виграв у Дмитра Карвацького.

У категорії 12-13 років в командному куміте бронзову нагороду вибороли Сокульський Нікіта, Білоскурський Валерій та Жуковський Андрій, які перемогли спортсменів з Румунії та Угорщини, а за вихід у фінал поступились словакам.

В особистому куміте Білоскурський Валерій виборов срібло в категорії 12-13 років -57 кг, а Жуковський Андрій – срібло у категорії – 52 кг, Сокульський Нікіта у категорії до 48 кг.

Голик Анастасія програла у фіналі спортсменці з Сербії і завоювала срібну нагороду у категорії 12-13 років до 45 кг.

Найменші представники нашого клубу на цьому турнірі теж впевнено йшли до перемоги, із кожним заробленим балом та виграним боєм ставали ще більш впевнені в собі. Так, Ротар Андрій виборов бронзу в особистому куміте в категорії 8-9 років до 34 кг, Гриник Андрій – бронзу у категорії 10-11 років до 34 кг, Карвацький Володимир у категорії 10-11 років до 42 кг, Веренько Юрій срібло в 10-11 років +46кг, Маховський Богдан срібло в 10-11років до 34кг, Дружко Єгор срібло в 10-11 років до 46 кг, Литвинюк Максим виборов срібло в 10-11 років до 42 кг. Ілько Артем виборов золото в категорії 10-11 років до 30 кг. В командних поєдинках Бронзові нагороди в категорії 10-11 років вибороли Веренько Юрій, Гриник Андрій та Ротар Андрій, а токож команда Ілько Артем, Сизоненко Сергій та Литвинюк Максим, срібло – Дружко Єгор, Маховський Богдан та Карвацький Володимир.

Купчанко Максим програвши спортсмену з Угорщини за вихід у фінал виграє бронзову нагороду в розділі ката серед юніорів (16-17років). Матушевська Юлія в бою за вихід в фінал поступається спортсменці зі збірної Словаччини і виборює бронзову нагороду серед юніорок до 53 кг.

Монінець Євген після тривалої паузи починає набирати форму та виборює бронзу серед чоловіків у категорії до 75 кг.

І тішить нас своїми яскравими поєдинками Вепрюк Михайло який виборов золото в юніорах до 75 кг та золото в категорії молодь до 21 року до 80 кг.

Дуже приємно зазначити, що наші атлети є частиною великої дружньої сім’ї Тай-Сен. Окрім змагань мали змогу ознайомитись із дуже красивим та затишним, майже угорським містом і побувати на фестивалі вуличної їжі.

Клуб Тай-Сен разом тренується, відпочиває та подорожує!

Інформацію SportBuk.com надав клубу ТАЙ-СЕН.

Фото можна переглянути тут (натиснути на фото):

161008-karate-oradea

***

Карате: Мотовилін на Євро-2014 добрався до «медальних розборок»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.