Карате: Чернівчани відзначились на «Sen-Bin Cup 2016» (фото)

0

Понад 30 команд та 600 спортсменів боролись за нагороди всеукраїнського турніру «Sen-Bin Cup 2016», який відбувся за підтримки Української федерації карате у столичному спортивному комплексі університету імені Т.Г. Шевченка.

 

Відзначилися на «Sen-Bin Cup 2016» 15 жовтня у Києві і вихованці чернівецької школи карате.

Серед юніорів (16-17 років) карате клуб «Тай-Сен» представляли Купчанко Максим, який завоював срібло у розділі ката та Вепрюк Михайло, який виборов бронзову нагороду у ваговій категорії до 76 кг.

В кадетських категоріях у клубу «Тай-Сен» було більше представників, які боролись за медалі. Так, Мануїла Микола виборов золото у ваговій категорії +70 кг, а Сенюк Андрій – золоту в категорії до 57 кг.

Трошки удачі не вистачило до золота Смоліній Надії, в результаті – срібло в категорії куміте -54 кг. Пентескул Павло виборов бронзу у категорії -52 кг. Добре проявили себе, але зупинились поруч із п’єдесталом Вакарюк Володимир, Столока Ігор, Карвацький Дмитро та Маховський Богдан.

Цей турнір зробив нас на крок ближчими до Чемпіонату України, який відбудеться 20 листопада в Києві, і додав стимулу до потрапляння в склад національної збірної України.

Підготували спортсменів Руслан Білоскурський та Євген Мотовилін.

Ще один чернівецький клуб – «До Сін Тай» привіз нагороди додому! Три бронзи вибороли спортсмени: Падурару Артем (ката 6-7 років), Виклюк Данік (9 років, -30 кг), Сербенюк Максим (8 років, -28 кг).

Інформацію та фото SportBuk.com надав СК «Тай-Сен»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натисніть на фото):

sen-bin-cup-2016-bukovyntsi-sportbuk-com-1

***

Карате: Мотовилін на Євро-2014 добрався до «медальних розборок»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.