Киянка запустила флешмоб на підтримку чернівецької олімпійки;)

0

Навіть так – киянка запустила флешмоб на підтримку чернівецької олімпійки Руслани Цихоцької, яка має змагатися у Ріо у кваліфікації (потрійний стрибок) у суботу, 13.08.16, з 15:30. І закликає долучатися та передавати далі естафету;)

160808-Schura-Tsyhotska-fleshmob-sportbuk.com

Отож, Наталка Щука пише:

«Вже скоро! 13.08 о 13:30 наша Руслана Цихоцька буде стрибати на Олімпіаді!
Я вже розповідала, що наша Руся мріяла про цю мить мало не все життя! Тому! Розпочинаємо флеш моб на підтримку нашої стрибучої Малої! Фоткайся з ‪#‎Rusya_Jump та передавай естафету другу!»

Приєднуємось і передаємо далі!;)

А ось як гарно і тепло Наталка Щука написала про олімпійський прорив Руслани Цихоцької:

«От всі говорять про Олімпіаду…А ми готувалися до неї з першого дня знайомства. 6 років, десь так. Руся тільки й говорила, що про свої тренування…Коли ми їздили відпочивати, збиралися разом на свята компанією, Руся була то на зборах, то на змаганнях…Вона пахала і ще раз пахала, коли ми гріли кості на морях чи ставках… Руслана Цихоцька – легкоатлетка. Вона стрибає потрійним. Це коли розбігаєшся, робиш три великі кроки та потім летиш у пісок м’якими частинами.)))))))))) Коли я побачила її вперше, то думала, що то жарт. Що такі мацюпоні, як Руся, не можуть далеко стрибати. Бо, знаєте, легкоатлетки…вони такі дооооовгоногі та високі, що іноді голова крутиться, коли дивишся їм у очі. А наша Руся мені по пояс. Мала, коротше кажучи. Але я пішла на її змагання. І знаєте що я там побачила? Ця Мала так стрибала, що мене аж заціпило! Вона летіла далі, ніж я бачила. Як лань! Як колишня резидентка великого спорту…(так, я теж там була) можу сказати, що жити одним спортом, як наша Мала – дуууууже складно. Особливо, коли всі навкруги живуть, а ти тренуєшся, тренуєшся і тренуєшся. Тому, як би там не склалося, наша Руся – найкраща чемпіонка. Вже зараз. Для нас. Для її друзів! Але їй цього замало. Тому пропоную вболівати за усю нашу збірну і за нашу Руслана Цихоцька особливо! А усім моїм друзям – продюсерам та режисерам скажу, що Руся мріє зніматися в кіно. І в неї це добре виходить. Тому, коли вона круто стрибне на Іграх, не забудьте привітати її та закидати пропозиціями. Так, про всяк випадок!
ГОУ, ГОУ, РУСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
‪#‎Руся_Стрибай

Нагадаємо, 13 серпня у Ріо змагатиметься чернівчанка Руслана Цихоцька (легка атлетика, потрійний стрибок) – з 15:30 та уродженка Чернівців Олена Кравацька (фехтування, шабля, команди) – з 15:00. І що мер Олексій Каспрук та «головний олімпієць» краю Іван Гешко публічно запрошували на площу Філармонії колективно вболівати за наших олімпійців, тож давайте разом вболівати? І флешмоб давайте підтримаємо;)

Нагороди українців у Ріо-2016 (станом на 11.08.16)

8.08.16

Сергій Куліш (Черкаси, 17 квітня 1993 р.) – «срібло» (стрільба з пневматичної гвинтівки, 10 м)

Ольга Харлан (Миколаїв, 4 вересня 1990 р.) – «бронза» (фехтування)

10.08.16

Олег Верняєв (Донецьк, 29 вересня 1993 р.) – «срібло» (гімнастика, багатоборство)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Ми до флешмобу приєднались вже;)

Mazurashu-Georgiy-Olya-sportbuk.com

***

Розклад виступів буковинців на Олімпіаді-2016 у Ріо-де-Жанейро

***

Ріо-2016: Січенікова відстрілялась індивідуально в 1/32 і 1/16 фіналу (відео)

***

Ріо-2016: Січенікова і Ко відстрілялись в 1/8 фіналу (відео)

***

Ще один буковинець в олімпійському Ріо-2016 претендує на медаль!

***

Ріо-2016: Екс-чернівчанин представляє на Олімпіаді в Бразилії Азербайджан

***

Перед Ріо-2016 у Чернівцях вручили «олімпійську підтримку» (відео, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.