Буковинці везуть командну перемогу і 10 нагород з Євро-2016 з унібою (фото)

0

Чотири золоті, п’ять срібних і одну бронзову медаль здобули представники Буковини на чемпіонаті Європи з універсального бою, який завершився 28.08.16 у Чорноморську (екс-Іллічівськ) Одеської області.

 

Відкриття Євро-2016 теж було приємним для нас – під час урочистості посвідчення майстрів спорту України з універсального бою отримали Олександр Кисилиця, Нараз Луцьків та Олександр Іванчук.

А далі вже пішла безкомпромісна боротьба за нагороди чемпіонату Європи, в якій буковинці продемонстрували високу майстерність і здобули 10 нагород. Зазначимо також, що у складі збірної України наші земляки вибороли загальнокомандне перше місце!

В особистому заліку одразу декілька буковинців піднімалися на п’єдестал пошани і в класичному розділі (більш престижний), і в лайті (більше боротьби).

В елітній дорослій номінації, як повідомили SportBuk.com керівники Чернівецької федерації рукопашного бою Іван Штефюк та Руслан Адамчук, Сергій Раков з клубу «Цитадель» (тренер – Олег Лакуста) оформив у категорії  золотий дубль – виграв і класику, і лайт!

Решта наших переможців та призерів – представники новоутвореної місцевою громадою Великокучурівської ДЮСШ та Чернівецької КДЮСШ, яких тренують Іван Штефюк та Руслан Адамчук. Серед дорослих Тарас Москалюк здобув «срібло» (80 кг, класика), а серед молоді 18-20 років у вихованців Штефюка і Адамчука наступні здобутки:
Олександр Кисилиця (Вижницький район) – 80 кг, 1 місце (класика),
Іван Гушуляк – 85 кг, 3 місце (лайт), 1 місце (класика),
Олександр Іванчук (Вижницький район) – 70 кг, 2 місце (класика), 2 місце (лайт),
Іван Адажій – 95 кг, 2 місце (класика), 2 місце (лайт).
Вітаємо!

Як повідомив SportBuk.com Вадим Дронь, абсолютний тріумфатор Євро-2016 Сергій Раков тренується у бійцівському клубі «Цитатель» під керівництвом Олега Корнійовича Лакусти 8 років, прийшов до нього у 17 років. Тепер Сергій тренує в клубі середню групу з рукопашного бою (10-18 років). А ще один учасник Євро-2016 з унібою від БК «Цитадель» Олександр Щербань, який до п’єдесталу не дотягнув, тренує дітей з 6 до 10 років.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

 

2016-Euro-unibiy-Sht-sportbuk.com (6)-copy

***

Довідки з питань занять у БК «Цитатель»: (067) 371-46-31 (Вадим Васильович).

Довідки з питань занять у Великокучурівській ДЮСШ та КДЮСШ м. Чернівці: (095) 547-01-68 (Руслан Георгійович), (097) 966-56-85 (Іван Кирилович).

***

Видовищна кінцівка чемпіонату України з унібою 2016 у Чернівцях (фото, відео)

***

Унібій: Чернівчани привезли медалі з Євро-2013 U-20

***

Чернівецький рукопашник здобув дві медалі на Євро-2013 з унібою

***

Рукопашний бій: Буковина – 2 на чемпіонаті України 2016 у Чернівцях (відео, фото)

***

Рукопашний бій: Чернівчани у Києві здобули медалі Міністерства і грамоти СБУ

***

Запрошення на CrossFit і рукопашний бій у Чернівцях (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.