«Буковина» з новачками виграє у Хмельницькому і чекає нового тренера

5

У рамках підготовки до нового сезону (вже у І лізі) чернівецька «Буковина» 28.06.16 зіграла контрольні поєдинки у Хмельницькому проти «Поділля», яке готується до повернення на професійний рівень (ІІ ліга).

 

«Буковина» грала з декількома потенційними новобранцями у складі (у т.ч. воротар з Тернополя) і mjach-sitkaодержала перемогу з рахунком 5:1 (забивали Сергій Раца, Юрій Перін та потенційні новобранці). Перший матч завершився унічию 0:0.

Склад «Буковини» (за інформацією fcbukovyna.com): Ігор Філіпенко, Дмитро Луцюк, Микола Жовтюк, Тарас Сивка, Юрій Перін, Сергій Раца+ потенційні новачки.

Зрозуміло, що результати контрольних поєдинків у міжсезонні – великою мірою, умовність. Але так само не секрет, що вболівальникам приємно навіть коли команда виграє товариські матчі:)

Судячи з останніх публічних виступів президента «Буковини» Сергія Гринюка, чернівецька команда стоїть на порозі серйозних змін. Передусім, йде мова про кардинальні зміни у підході до «філософії розвитку» нашого футболу: Сергій Миколайович намагається відмежувати місцеву футбольну вертикаль від «споживацької психології» і створити у Чернівцях сучасну систему підготовки футболістів (з головною командою на верхівці «піраміди»), яка, як кажуть, «приречена на успіх». Якщо, звісно, вдасться об’єднати навколо цієї ідеї зусилля влади та меценатів, інвесторів. І зробити це цілком реально!

Звісно, саме під «нову філософію» підбирають і тренерський штаб. Подейкують, що наступним головним тренером «Буковини» може стати колишній гравець збірної України.

Хто саме буде цим «наступним», можливо, відомо буде вже завтра;)

SportBuk.com

***

***

13.07.16

***

Президент ФК «Буковина»: гарантії для І ліги без влади я не візьмусь давати

***

Конференція ПФЛ: «Буковина» – у І лізі! (склад І та ІІ ліг сезону 2016/17)

***

«Буковину» ставлять у приклад, як передовий досвід розбудови клубу

***

Новий президент ФК «Буковина» у молоді роки грав у футбол… в Угорщині

***

У ФФУ повідомили, що «Буковина» виборола право підвищитись у класі!

***

5 Comments
  1. Інсайдер says

    Часом не Юрій Беньо буде головним тренером?)

  2. Напевно, всьому свій час… Може, буде і Юрій, коли Буковина буде до цього готова…

  3. А says

    Новим головним тренером ФК Буковина стане Сергій Шищенко, до тренерського штабу також увійдуть Юрій Вірт

  4. Є речі, які не можна розказувати наперед, коли на це звертають увагу. Але, певно, не всі вміють тримати язика за зубами:)

  5. А says

    та нормально Грiша, новина хороша, може заграють i буде i в нас великий футбол:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.