Найсильніша дівчина планети Ольга Лящук у захваті від Чернівців (відео, фото)

0

Чемпіонка світу з богатирського багатоборства та рекордсменка Книги рекордів Гіннеса Ольга Лящук з Донецька, на запрошення «Найсильнішої людини України» Костянтина Ільїна, 4-5.05.16 погостювала у Чернівцях.

 

Прийняв найсильнішу дівчину планети у вівторок готель «Gold Георг Палац», екскурсію 160504-LyaschukOlga-Apollon-OM-sportbuk.com (99)-Ukrainets-Heshko-mini«Маленьким Парижем» цього ж дня та вечора титулованій атлетці влаштував власник фітнес-центру «АПОЛЛОН» Владислав Українець. На другий день Ольга Лящук погостювала вже у розважальному центрі «Синій папуга» (Василь Максимюк), де дала розгорнуте інтерв’ю телеканалу «Чернівці» («Зіркові буковинські зустрічі»), після чого переїхала у фітнес-центр «АПОЛЛОН», де провела майстер-клас (і сама принагідно потренувалась). Там же Ользі, яка розпочинала кар’єру з легкої атлетики (стрибки з жердиною), влаштували сюрприз – познайомили з чемпіоном світу та Європи з бігу на 1500 м, кращим спортсменом України 2006 р. і вже екс-капітаном збірної України з легкої атлетики Іваном Гешком.

Після «АПОЛЛОНу» Ольга Лящук побувала в гостях на телеканалі «Чернівецький промінь» («Чернівці сьогодні», Марина Скінтей). А далі – знову екскурсія Чернівцями, в які Ольга просто закохалась, та повернення у Косів, де вона відпочиває декілька днів.

Ольга Лящук є майстром спорту одразу з декількох видів спорту. Крім легкої атлетики, майстрівського рубежу вона досягла у регбі (є чемпіонкою Європи). І, звісно, найвищих висот досягла у богатирському багатоборстві. І не лише.

Ольга увійшла до Книги рекордів Гіннеса, розчавивши бедрами з кавуна за 14,65 сек. До слова, цей рекорд вона нещодавно побила.

Нещодавно донеччанка, яка останнім часом живе у Києві, дебютувала на «Арнольд класік», де з першого разу здобула бронзову нагороду серед стронгвумен. Нині вона готується до чемпіонату світу. І, до слова, на богатирському багатоборстві не збирається зупинитися у своєму універсалізмі. Але детальніше про це згодом можна буде подивитися на телеканалі «Чернівці» у програмі «Зіркові буковинські зустрічі» з Ольгою Лящук.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Найсильніша дівчина планети Ольга Лящук у розважальному комплесі “Синій папуга” (Чернівці, парк “Жов

***

Найсильніша дівчина планети Ольга Лящук у фітнес-центрі “Аполлон” (Чернівці) 4.05.16

***

***

***

***

***

Ільїн виграв чернівецький етап Кубку Європи 2016 зі стронгмену (фото, відео)

***

Визначні пам’ятки (Чернівці, Буковина) / Достопримечательности (Черновцы) / Sights (Chernivtsi, Bukovyna)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.