«Олімпійське лелеченя 2016» успішне для чернівчан (фото, відео)

0

Переможцями буковинського фіналу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя», який відбувся 13.04.16 у ФОК «Олімпія», стали представники Чернівців.

160413-Olimp-Lelechenya-OM-sportbuk.com (315)-emotsii-ZOS-27-

У церемонії відкриття заходу взяли участь начальник управління молоді та спорту Ода Богдан Вітовський, начальник міськспортуправління Дмитро Макаренко, начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Корнелій Жукотинський, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу, головний спеціаліст департаменту освіти і науки ОДА Наталія Голубяк, головний спеціаліст міського управління освіти Володимир Цуркан, відповідальний секретар обласного відділення НОК України Ярослав Галан і, звісно, зірковий голова обласного відділення НОК України – чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, учасник трьох Олімпіад Іван Гешко.

Традиційно команди змагалися у представленні та естафетах.

Представлення кращим, за оцінками суддівської колегії, було у Сокирянської гімназії, яка, до слова, виграла попередні два обласні фінали «Олімпійського лелеченя». Друге місце у цій номінації судді присудили Глибоці. А ось третє розділили одразу 3 команди – зі Сторожинця, Заставни та ЗОШ №27.

В естафетах найпрудкішими виявились представники чернівецької ЗОШ №27. Друге підсумкове місце після вибороли школярі з Заставни. Третій очковий показник знову виявився однаковим одразу у трьох команд. Але бронзові нагороди дістались сторожинчанам, які посіли серед цих команд вище місце в естафетах.

Усі команди, які представляли свої території, отримали пам’ятні презенти з рук кращого спортсмена України 2006 р. Івана Гешка. А переможці та призери – ще й медалі та відповідні кубки.

Команда ЗОШ №27 має представити Буковину у всеукраїнському фіналі, який відбудеться у Київській області.

Обласні фінальні змагання були організовані буковинським відділенням НОК України, за допомогою волонтерів на чолі з Миколою Кочубеєм та іншими викладачами, учнями та студентами місцевих навчальних закладів і за підтримки перелічених вище підрозділів місцевої влади. Інформаційна підтримка – облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Інформація та відео будуть додані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Олімпійське лелеченя 2016”, ФОК “Олімпія”

***

***

***

***

***

***

***

***

Фото: «Олімпійське лелеченя 2015» знову із «сокирянським акцентом»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.