Фото: «Олімпійське лелеченя 2015» знову із «сокирянським акцентом»

0

Удруге поспіль переможцями буковинського фіналу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя», який відбувся 29.04.14 у ФОК «Олімпія», стали представники Сокирянщини.

1-150429-Olimp-lelechenya-sportbuk.com (64)

Сокирянська гімназія виграла і суто спортивну частину (естафетні змагання), і конкурс презентацій. Можна зазначити, що в презентаційній номінації журі довго вагалось, кому все-таки віддати перевагу, адже дуже яскраво виступила і команда Сторожинецької школи-інтернату. Проте навіть якби сторожинчани були першими у презентації, загальну перемогу вони не святкували би, оскільки в естафетах показали четвертий результат. Підсумкове третє місце виборола команда з Глибоки.

Переможці мають представляти область у всеукраїнському фіналі, який раніше гостював у таборі «Артек», а торік із відомих причин не відбувся. Цього року попередньо заплановано все-таки провести всеукраїнський фінал, але, звісно, не в «Артеку».

На урочистому відкритті обласного етапу були присутні зірковий голова обласного відділення НОК України, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко, начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, начальник міськспортуправління Дмитро Макаренко, начальник регіонального відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОНУ Корнелій Жукотинський, голова обласного відділення Олімпійської академії України Юрій Ячнюк, його заступник і відповідальний секретар обласного відділення НОК України Ярослав Галан (він же – головний суддя), директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.

Змагальній частині передували показові виступи та танцювальні номери.

Співорганізаторами заходу: обласне відділення НОК України, управління молоді та спорту ОДА, регіональне відділення комітету фізичного виховання та спорту МОНУ, міське управління освіти, міськспортуправління, обласний центр «Спорт для всіх».

Фото будуть додані.

 

***

Фото: Буковинське «Олімпійське лелеченя 2014» виграла Сокирянська гімназія

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.