Фото: Буковинське «Олімпійське лелеченя 2014» виграла Сокирянська гімназія

0

Лише одне очко розділило лідерів буковинського фіналу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя», який відбувся 30.04.14 у ФОК «Олімпія».

 

У цьогорічному обласному фіналі за колективну путівку тепер вже в одеську «Молоду гвардію» (путівки до «Артеку» тепер, із зрозумілих причин, не розігруються) боролися 5 найсильніших шкільних команд, укомплектованих учнями не старше 6 класу (і яким станом на час проведення змагань ще не виповнилось 13 років).

Церемонію відкриття змагань прикрасили показові виступи студентів факультету фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ.

За підсумками трьох складових (естафети, презентація та малюнок на олімпійську тематику) перше місце виборола команда Сокирянської гімназії (1 місце в естафетах, 3 місце за презентацію та 2 місце в конкурсі малюнків). Лише на одне очко від сокриянських гімназистів відстала команда Шипинського ЗНЗ Кіцманського району (відповідно, 2 м, 2 м та 3 м). На третій позиції розташувались представники Глибоцького ліцею (4 м, 4 м, 1 м). Стільки ж очок набрав Сторожинецький інтернат, але через нижчу позицію в естафетах вони залишились на 4 місці. І замкнули кращу буковинську п’ятірку «спартанці» з чернівецької ЗОШ №31.

До складу суддівської колегії та журі увійшли, зокрема, заслужений майстер спорту, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, учасник трьох Олімпіад Іван Гешко, заступник голови обласного відділення НОК України Віталій Омельянчук, начальник обласного управління фізичної культури і спорту Анатолій Швець, начальник освітянського облспортуправління Корнелій Жукотинський, голова обласного відділення Олімпійської академії України Юрій Ячнюк і його заступник Ярослав Галан, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу, секретар обласного відділення НОК України Юрій Барабанов, директор СДЮШОР зі стрільби з лука Наталя Звенигородська.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

На «Олімпійському лелечені» в «Артеку» буковинці «засвітились» з міністром

***

Відео: «Спорт-тайм» від 22.04.13 (футбол, художня гімнастика, карате, Олімпійське лелеченя, спортивне орієнтування)

***

Фото: Обласний фінал «Олімпійське лелеченя» знову виграли кіцманчани

***

Фото: «Олімпійське лелеченя-2012» на Буковині виграла ЗОШ с. Нижні Станівці (Кіцманський район)

***

Фото: «Олімпійське лелеченя» у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.