Міні-футбол: На Меморіалі Максимчука 2016 потрійно тріумфувала «Буковина» (фото)

0

В обох вікових групах на турнірі з міні-футболу серед ветеранських команд, присвячений пам’яті колишнього гравця «Буковини» Віктора Максимчука, перемогу святкували команди колишніх гравців головної команди краю.

 

У молодшій ветеранській групі ще й друге місце теж за ветеранами «Буковини». Причому, що 160313-mini-Maksymchuka-Bukovyna-Berol-sportbuk.com (17)-Korolyanchuk-цікаво, перше місце виборола команда старших за віком. «Буковина-76» і «Буковина-73» зійшлися якраз останнього ігрового дня. Молодші ветерани «Буковини» лідирували, і їх влаштовувала нічия. Але сильнішою цього дня виявилась «Буковина-73».

Одразу по завершенні заключного матчу там же, на майданчику з штучним покриттям студмістечка ЧНУ, відбулась церемонія нагородження, яку традиційно веде знаний тележурналіст Ігор Савчин («Спорт-тайм»).

Після хвилини мовчання за доброю традицією, яка продовжується вже 8років, від організаторів та учасників передали солодощі, фрукти та соки для вихованців Магалянського дитячого будинку-інтернату для дітей хворих на дитячий церебральний параліч. Директор закладу Михайло Іванович Зайдел подякував за доброту, людяність і благодійність. До слова, для присутніх на заході хлопців з інтернату сюрпризи на цьому не закінчились. Перший капітан збірної незалежної України Юрій Шелепницький передав свій індивідуальний приз одному з хлопчиків. І цей «пас» прийняли і інші нагороджені у старшій віковій групі, які також ощасливили хлопців своїми індивідуальними призами. Кращим у цій номінації визнали Валерія Королянчука, який тепер. як відомо, є директором стадіону «Буковина».

У церемонії взяли участь, зокрема, у минулому знаний арбітр (Всесоюзної категорії) і багаторічний керівник обласної федерації Петро Кобичик, начальник міськспортуправління – екс-гравець «Буковини» Дмитро Макаренко (який був і учасником змагань цього разу), виконавчий директор обласної федерації футболу – арбітр ФІФА Юрій Мосейчук та, звісно, ініціатор проведення турніру – президент ФК «Університет» Микола Осадець.

Меморіал Максимчука проводиться очолюваним Миколою Манолійовичем ФК «Університет», за підтримки місцевих федерацій футболу та обласного центру «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Фото будуть додані.

Як повідомив Сергій Дарійчук, призерами на Меморіалі-2016 стали:

35-44 років. 1. «Буковина-73» – 31. 2. «Буковина-76» – 30. 3. «Дрім-Тім» – 26.

+45 років. 1. «Буковина» – 18. 2. «Матфак» – 12. 3. «Старт» – 12.

Усі результати можна подивитися тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Меморіал Віктора Максимчука 2016, нагородження

***

Міні-футбол: Меморіал Віктора Максимчука 2016 (календар, результати)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.