Черги у новому веломагазині у Чернівцях (фото)

0

«Вау, як гарно!» – так відгукнулась про новий веломагазин, який відкрився у Чернівцях по вул. Героїв Майдану, 55.

 

Своїми враженнями від нового веломагазину «Веломан-Екстрім» публічно поділилась відома у 160312-Veloman-Extrim-sportbuk.com (1)-спортивних колах любительниця велоподорожей, бігу, фігурного катання, гірськолижного спорту і, загалом, спорту Любов Бойко:

«Вихідними відбулося офіційне відкриття нового веломагазину «Веломан-Екстрім» в місті Чернівці. Як для мене, перше враження було – вау, як гарно! Але насправді, крім цього, це дуже великий асортимент велосипедів як для міського катання так і для жорсткого трейлу, великий вибір деталей, аксесуарів, і все якісне і функціональне. В день відкриття було гарне свято))) Деякі щасливчики навіть пішли з кльовими) подаруночками після розіграшу призів серед відвідувачів. А ще була смачна кава і тепла атмосфера!!! Я думаю кожен велосипедист оцінить асортимент магазину, який окрім всього є офіційним представником брендів Cube та Kross в Україні».

Нагадаємо, що до цього магазину безпосередньо причетні ззані у велосипедних колах брати Сергій та Андрій Гоменюки. Перший є титулованим велогонщиком, майстром спорту, а другий більше відомий вже як фотомайстер – нещодавно Андрій виграв всеукраїнський конкурс спортивної фотографії і отримав нагороду з рук легендарного президента НОК України Сергія Бубки.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Відкриття магазину «Веломан-Екстрім» у Чернівцях 12.03.2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.