Новорічний велокрос 2015 виграли МС з велоспорту і… фігуристка

0

Традиційні новорічні змагання з велокросу у Чернівцях відбулися 30.12.15 у 40-й раз! Місце проведення теж традиційне, а ось переможці не всі були «звичними».

 

Змагання серед жінок, як повідомив SportBuk.com директор ДЮСШ «Колосок» Анатолій Мельник,

Сергій Гоменюк
Сергій Гоменюк

сюрпризно виграла лауреатка конкурсу «Льодова Королева 2013» (Міс фігурне катання) Любов Бойко з Чернівців, яка захоплюється і фігурним катанням, і вело- та пішоходним туризмом, і походами в гори, і навіть гірськолижним інструктором працює – універсалка;) Другою на фініші була титулована ВМХ-гонщиця Марчела Шпірка з Новоселиці.

У чоловіків призову трійку на дистанції 10 км утворили МС Сергій Гоменюк, Руслан Циганчук та МС і старший тренер збірної України з ВМХ Володимир Бойчук (всі – Чернівці).

В інших номінаціях переможцями стали: юніори – Павло Лукан (Чернівці), юнаки – Данило Пікалов (Чернівці), юнаки (молодші) – Богдан Чинчик (Чернівці), дівчата – Анастасія Бернацька (Новоселиця).

Новорічний велокрос традиційно відбувся у парку ім. Ю. Федьковича. Як зауважив Анатолій Мельник, дуже вдало вдарив морозець, завдяки чому траса була у значно кращому стані, ніж якби було болото.

Головним організатором новорічного велокросу залишається заслужений тренер України Ілля Руссу, який виконує обов’язки і Діда Мороза.

У церемонії нагородження взяв участь і начальник управління молоді та спорту Ода Богдан Вітовський.

Відеозвіт можна буде подивитися у програмі «Спорт-тайм» на ОДТРК «Буковина».

***

Фото: Новорічний велокрос у Чернівцях – з призами і заслуженим Дідом Морозом

***

І ще одна цікава вело подія;)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.