Фото: Нагородження лауреаток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013»

1

Корона переможниці конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013» дісталась фігуристці-аматорці Інні Гринчук.

 

Церемонія нагородження відбулась у перерві хокейного матчу РХЛ «Чернівецькі пінгвіни» – «Гайдамаки» (Вінниця), який увійшов до програми святкування 10-річчя «Льодового майданчика».

Корони, стрічки «головним» лауреаткам та сертифікати на безкоштовне катання всім фіналісткам вручили власник «Льодового майданчика» Павло Польовий, директор модельного агентства «Шоу-Тайм» Ліна Ільніцька та директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.

Цікаво, що майбутня переможниця Інна Гринчук спершу взагалі опинилася «поза грою», оскільки її надіслані оргкомітету фото потрапили… у СПАМ… Але під час фото сесії фіналісток один з членів журі поцікавився у присутньої на льоду Інни, чому вона не взяла участь у конкурсі. Дізнавшись, що красуня насправді надіслала фото, організатори оперативно перевірили це і, виявивши анкету і фото у СПАМі електронної пошти, вирішили допустити Інну одразу до фіналу. І так сталось, що саме за неї найактивніше голосували в Інтернет- та SMS-голосуваннях. Цікаво, що в «рейтингу» журі першою була Марія Ліскун. Але оскільки в інших двох голосуваннях у Марії виявились скромніші показники, до числа «головних» лауреаток вона не увійшла. За сумою трьох складових голосування другу суму балів отримала Тетяна Рогожа, якій дістався титул першої віце-ЛЬОДОВОЇ КОРОЛЕВИ. Глядацькі симпатії «перекочували» до Олени Малишевої, яка посіла 2 місце в SMS-голосування після Гринчук. Аналогічно титул ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Інтернет отримала Наталія Борин, яка в Інтернет-голосуванні була другою після тієї ж володарки «королівської» корони. «Спортивною королевою» журі назвало Вікторію Палій, яка у рейтингу журі, до слова, була другою. А спеціальне звання від «Льодового майданчика» (ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Фігурне катання) без вагань присудили Любові Бойко.

Співорганізатори конкурсу – Чернівецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», «Льодовий майданчик» та спортивний портал SportBuk.com (за підтримки модельного агентства «Шоу-Тайм»).

Члени журі конкурсу: Павло Польовий (власник «Льодового майданчика»), Діана Польова («Льодовий майданчик») Ліна Ільніцька (директор модельного агентства «Шоу-Тайм»), Георгій Мазурашу (директор облцентру «Спор для всіх», SportBuk.com), Олександр Білоус (портал SportBuk.com, газета «Доба»), Костянтин Ільїн (найсильніша людина України).

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013 – Інна Гринчук

І Віце-ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013 – Тетяна Рогожа
ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013 ГЛЯДАЦЬКІ СИМПАТІЇ – Олена Малишева

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013 Інтернет – Наталія Борин

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013 Спорт – Вікторія Палій

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013 Фігурне катання – Любов Бойко

 

Фото: Анатолій БОЙДА

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

2.03.13. Нагородження лауреаток конкурсу ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА (Анатолій Бойда, SportBuk.com)

***

Вечірка на «Льодовому майданчику»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

2.03.13. Вечірка 10 р. “Льодовому майданчику” (Анатолій Бойда, SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.