FlyDance stydio: Повітряні танці з акробатикою – на здоров’я і в задоволення

0

Цікаві і корисні для здоров’я заняття пропонують чернівчанам у «FlyDance stydio» по вул. Коперника, 6 (за магазином «Кооператор», поруч з новим залом спортклубу «Лідер»).

 

FlyDance і Fly Stretching – це нові повітряні види занять, які нещодавно з’явилися у нас в місті і практикуються у т.ч. тренером Наталі Вайрон, яка спочатку отримала сертифікат за антиграфіті йога (вона ж Fly yoga), а з часом її заняття з Флай йоги переросли у щось більш цікаве. Додавши більше динамічності, силових вправ, додаткових розтяжок і акробатичних трюків, вдалося перетворити Антігравіті йогу в FlyStretching.

Так само вдалося завоювати дитячу аудиторію, яка почала літати, танцюючи на гамаках, і отримала назву FlyDance – це повітряний танець з елементами акробатики та використанням гамака, стрічок і кільця. Дитячі тренування відрізняються від дорослих саме танцювальної хореографією і постановками танців на гамаках. Тренування проводяться більше року і вже встигли сподобається тим, хто любить пробувати щось новеньке.

Fly-тренування з використанням гамака підтягує всі м’язи, прискорює метаболізм, легке (безболісне), але ефективне розтягування м’язів, звільняє від негативних емоцій і почуттів. І проходить легко, весело і просто з акробатичними елементами в кінці заняття.

На даний момент заняття відбуваються у Чернівцях за адресою: вул. Коперника, 6 (FlyDance stydio).

Вартість: 280 грн. – 12 занять на місяць (3 рази на тиждень);

250 грн. – 8 занять на місяць (2 рази на тиждень).

Додаткова інформація та запис – (095) 313-98-55.

 

Кліп за участю тренера Наталі Вайрон:

***

Гешко, Жаровська і Ко «зажигали» на презентації Kangoo Jumps у Чернівцях (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.