Руслан Гунчак: Хотілось би допомогти «Буковині» (відео)

0

Екс-капітан «Буковини» Руслан Гунчак, який донедавна виступав у вищій лізі Білорусі, після матчу 4 ігрового дня чемпіонату області з міні-футболу у складі команди рідних Шишківців Кіцманського району відповів на декілька запитань SportBuk.com.

 

Сезон-2015 «Нафтан» (Новополоцьк), за який грав Руслан Гунчак, завершив з 30 очками на 9 місці

Руслан Гунчак
Руслан Гунчак

серед 14-ти команд вищої ліги Білорусі. Призери: БАТЕ – 65. «Динамо» (Мінськ) – 53, «Шахтар» (Солегорськ) – 49…

Також «Нафтан» вийшли до чвертьфіналу Кубку Беларусі. В 1/8 фіналу переграли «Динамо» (Брест) – 3:1 вдома і 0:1 в гостях.

Останній (поки що) гол у складі «Нафтана» Руслан Гунчак забив у виїзному поєдинку 24 туру чемпіонату Білорусі 25.10.2015 проти лідера білоруського футболу БАТЕ (Борисов). Команда з Новополоцька поступилась 1:2, Гунчак забив за рахунку 0:2, на 79 хв. А на 80-й його замінив Шкабара.

https://youtu.be/D_p5mwjJ0jE

***

Відповідаючи на запитання SportBuk.com щодо перспектив продовження кар’єри у «Нафтані», Руслан Гунчак зауважив: «Там поки що не ясно нічого, йде робота, є проблеми з фінансами, якщо вирішаться, – не знаю, будемо бачити. Всі, як кажуть, на телефоні, чекають, що буде, один Бог знає».

Чи можливе повернення Руслана до «Буковини»?..

«Не знаю, наступного року буде 37… Трохи важко. Відчуваю навіть сам – на цей майданчик виходиш… Правда, я відпочивав 2 тижні, навіть не бігав, тому й трохи важко. А так, вже як самопочуття, здоров’я буде, – буде видно. Нічого наперед не кажу», – сказав Руслан.

Чи виходили на зв’язок керівники «Буковини»? «Поки що конкретного нічого немає. Ну, «Буковина» – молода команда, а так як мені… Не знаю, хотілось би допомогти, але… Побачимо. Дай Бог, щоби у «Буковини» все було нормально і виконали завдання. Правда, треба пару футболістів, мені здається, брати досвідчених, якщо задачу вирішувати», – зауважив Руслан Гунчак.

Дивіться повне інтерв’ю з колишнім капітаном «Буковини», у минулому кращим гравцем і бомбардиром І ліги у складі «Буковини»:

***

Руслан Гунчак: Не розумію, чому білоруси не розмовляють білоруською мовою

***

Руслан Гунчак: Може, й добре, що не забив пенальті – зате виграли (відео)

***

Руслан Гунчак: Реально могли виграти Суперкубок Білорусі (+ ВІДЕО)

***

Відео: «Великі люди у «Маленькому Парижі» (Руслан Гунчак)

***

Руслан Гунчак: Мене вирішили вижити з «Буковини» – і нехай це залишається на совісті Зайця

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.