Чернівчанин переможно дебютував у професійному боксі

0

Свій перший двобій на професійному рингу чернівецький боксер Олександр Тесленко завершив достроковою перемогою у другому раунді.

110824-box-Ukraine-France-7-6-Grogue-TeslenkoOlexandr-sportbuk.com (28)-copy

Суперником нашого земляка, який виступає у першій важкій вазі, був Шандор Балог, який перед цим провів у професійному боксі 8 боїв, з яких 6 завершив переможно (4 – нокаутом). Олександр Тесленко дебютував у професіоналах блискуче – перемогою технічним нокаутом у другому раунді!

Поєдинок, як повідомляє boxing-mma.com, відбувся 11.09.15 в Торонто (Канада) в андеркарті двобою, в якому зійшлися чемпіон світу за версією WBC у напівважкій вазі Адоніс Стівенсон (Канада, 26-1, 21 КО) та Томмі Карпеннсі (США, 24-4-1, 14 КО). Канадієць виграв нокаутом на початку третього раунду.

Наш успішний дебютант є вихованцем тренера чернівецької ДЮСШ №1 Геннадія Соловйова. Свого Teslenko-copy-sportbuk.comчасу тренувався і під керівництвом колишнього наставника братів Кличків – Володимира Золотарьова. Має в активі «золото» молодіжного чемпіонату України та «срібло» національного чемпіонату України. Норматив майстра спорту міжнародного класу виконав, ставши переможцем міжнародного турніру класу А в Сімферополі, присвяченого пам’яті 16-разового чемпіона Іспанії, дворазового чемпіона Європи серед професіоналів в середній вазі Педро Саес Бенедікто (який з 1947 року працював тренером в Сімферополі в ДСТ «Спартак», а з 1954 р. очолював збірну України, з якою виграв Кубок СРСР).

SportBuk.com

Бокс: Тесленко добрався до фіналу на турнірі в Грозному

Бокс: Тесленко і Дєдов змінили срібні медалі на золоті

Бокс: Тесленко і Дєдов – «новорічні» чемпіони України, а в Чернівцях провели першість КДЮСШ

Бокс: Тесленко претендує на путівку на Чемпіонат Європи

Бокс: На «Олімпійських надіях» боротьбу продовжують Тесленко і Дєдов

Leave A Reply

Your email address will not be published.