Фото: Турнір з міні-футболу до жіночого свята 2015 виграли студентки ЧНУ

2

У фіналі традиційного дівочого турніру з міні-футболу, присвяченого Міжнародному жіночому дню, зійшлися представниці ЧНУ та БДМУ-Ніка.

150304-mini-zhinky-1-CNU-BDMU-sportbuk.com

У першому таймі більше атакували студентки Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, які двічі довели справу до логічного завершення. А ще в декількох епізодах просто блискуче відіграла голкіпер команди Буковинського державного медичного університету.

Після перерви «медики» активізувалися і двічі скорочували рахунок до мінімуму (1:2, 2:3). Щоправда, кожного разу не встигали навіть спробувати зрівняти рахунок, оскільки дівчата з ЧНУ дуже швидко знову збільшували різницю до 2 м’ячів. У підсумку – 4:2 на користь ЧНУ.

У матчі за 3 місце «Надія» (Волока, ДЮСШ «Колос»), як повідомив SportBuk.com арбітр Олександр Плахов, переграла з рахунком 6:1 команду «Університет-1».

За 4 місце команді та учасницям вручили пам’ятні нагороди, а призерам – відповідні медалі та кубки.

У церемонії нагородження взяли участь голова спортклубу «Локомотив» Іван Іліка, голова комітету арбітрів обласної федерації футболу, арбітр ФІФА Юрій Мосейчук, «головна спортсменка» БДМУ Наталія Куліш та інші.

Турнір відбувся на новому майданчику з штучним покриттям СК «Локомотив». Співорганізатори – обласна федерація футболу та профспілка БДМУ.

Інші результати та фото будуть додані.

2 Comments
  1. Настя says

    Ще є фото?

    1. Так, багато, набагато більше, ніж часу на їх обробку…

Leave A Reply

Your email address will not be published.