Відео: Гравець «Зорі» (Луганськ) підтримав Меморіал пам’яті чернівецького тренера

0

Традиційний турнір з футзалу пам’яті колишнього гравця «Буковини» і успішного дитячого тренера Юрія Лєпєстова у 2015 р. став міжобласним.

 

Гравці "Олімпії"
Гравці “Олімпії”

ІІІ Всеукраїнський меморіальний турнір з футзалу пам’яті старшого тренера відділення футболу Чернівецької ДЮСШ №1 Лєпєстова Юрія Івановича гостював у спортзалі ЗНЗ №27, а півфінали і матчі за призові місця відбулися у ФОК «Олімпія».

У цьогорічному Меморіалі Лєпєстова, як повідомив SportBuk.com головний суддя Віктор Кошура, взяли участь одразу 5 приїжджих команд: Надвірна, Городенка (Івано-Франківська обл.), «Еліта-14» Бучач (Тернопільської обл.), «Буковина-2005», Красні Окни (Одеська обл.).

За нагороди турніру 14-15.02.15 змагалися юнаки 2005-06 рр.н. Головний секретар змагань – Юрій Скорейко.

У матчі за 3 місце місцева «Буковина-2005» здолала земляків з ДЮСШ №1. А у фіналі юнацька «Дружба-ДЮСШ №1» переграла «Ураган» (Івано-Франківськ), вирвавши перемогу на останніх хвилинах.

Варто зазначити, що спонсорську підтримку для проведення турніру надали вихованці Юрія Івановича – чемпіон Європи серед юніорів 2009 р. Ігор Чайковський, який тепер грає за луганську «Зорю», та колишній гравець та наставник «Буковини» Вадим Заяць.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

Міні-футбол: На Буковині вшанували пам’ять Юрія Лепестова…

***

Юрій Лепестов. Його не буде вистачати футбольному світу…

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.