Фото: На «DEPOt VIP 2015» з «пінг-понгу дівчата «дали жару» чоловікам

0

Два з чотирьох місць у топ-4 прем’єрного відкритого турніру з настільного тенісу «DEPOt VIP 2015», в якому змагались переважно представники сильної статі, вибороли… дівчата.

 

У грі Валерія Степановська
У грі Валерія Степановська

Правда, дівчата «не прості», а… для початку гарні, плюс титуловані в настільному тенісі. Третьою призеркою стала майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка Європи серед дівчат в команді Валерія Степановська, а замкнула першу четвірку, тобто виборола, як кажуть, «дерев’яну медаль» Катерина Кізюк (майстер спорту).

Виграв змагання Андрій Дзвінко, на другій підсумковій позиції опинився Андрій Гордій. А після двох названих дівчат на 5 місці розташувався Владислав Пилипенко.

Турнір відбувся 8.02.15 у торговельно-розважальному комплексі «DEPOt», за підтримки голови обласної федерації настільного тенісу Вадима Наголи, директора залу, який став ареною «баталій», – Дениса Вікторовича Овчиннікова та інформаційної підтримки облцентру «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Ініціатор і головний суддя Андрій Гречаний зазначив, що в майбутньому подібні турніри мають стати традиційними. А у першому взяли участь 42 майстри малої ракетки віком від молодих класів і до пенсійного.

З питань занять настільним тенісом у центрі «DEPOt», організації і проведення там турнірі тощо звертатися за тел.: (095) 694-37-07 (Андрій).


***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

***

Буковинці – призери ІІ Всеукраїнських ігор серед студентської молоді (фото, відео)

***

Учасники «Чернівці OPEN» уже знають як перемагати азіатів у пінг-понг (фото)

***

Настільний теніс: Чернівчанин – срібний призер чемпіонату світу 2014

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.