Волейбол: Головний податківець Новоселиччини відзначився у ветеранській лізі

0

Ще одну «зарубу» побачили вболівальники в рамках І Буковинської ветеранської волейбольної ліги – цього разу у матчі, зіграному 27.01.15.

150120-voley-veterany-liga-2-Bukoservis-Graviton-sportbuk.com (17)

У звітному поєдинку в спортзалі кооперативного економіко-правничого коледжу зійшлися Новоселиця і «Галичина». Як повідомив SportBuk.com арбітр Іван Васкан, першу партію виграли новосельчани, у другій «дзеркально» взяли гору представники молочної компанії «Галичина». Аналогічно розвивались події і в третій та четвертій партіях. І така «черговість» лідерства збереглась і у вирішальному п’ятому сеті, який, відповідно, був за новосельчанами. У складі переможців, як зазначає Іван Георгійович, чудово проявили себе юрист Василь Чоботар та начальник районної податкової інспекції (ОДПІ ГУ Міндоходів) Ігор Кочервей.

Нагадаємо, що ці змагання ініційовані викладачем факультету фізичної культури і здоров’я населення ЧНУ Іваном Васканом, якого підтримали колеги-волейболісти та обласний центр «Спорт для всіх».

Окреме спасибі Чернівецькому кооперативному економіко-правничому коледжу (директор – Кошкаров Степан Андрійович) та ПТУ №8 за люб’язно надану можливість проводити ветеранські змагання у наявних спортзалах.

 

27.01.15 (вівторок), кооперативний коледж

18:00. С Новоселиця – Галичина – 3:2

Змінений календар ігор і результати можна подивитися тут:

Наступні матчі:

29.01.14 (четвер), кооперативний коледж

18:00 С Новоселиця – Дрім-Тім

19:00 С Галичина – Реал

20:00 В Буковина-сервіс-центр – Нива

***

У Путилі встановили ветеранський волейбольний рекорд

***

І знову «супер пристрасті» у ветеранській волейбольній лізі 2015

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.