У Путилі встановили ветеранський волейбольний рекорд

0

Рекордний рахунок було зафіксовано в одному з матчів І Буковинської ветеранської волейбольної ліги в Путилі.

150120-voley-veterany-liga-2-Bukoservis-Graviton-sportbuk.com (8)

У неділю, 25.01.15, у Путилі стартувала і група А І Буковинської ветеранської волейбольної ліги. Як повідомив SportBuk.com Іван Васкан, путивльський тур відбувся на найвищому організаційному рівні. Під час урочистого відкриття, звісно, вшанували пам’ять загиблих на сході України. Серед почесних гостей змагань були голова РДА Михайло Ямницький, голова районної ради Андрій Дутчак, селищний голова Іван Повідаш та інші.

Звісно, «особливими» гостями були і арбітри – перший на Буковині майстер спорту з волейболу, суддя національної категорії Петро Раца, колишній гравець команди майстрів Олександр Федоряк і ветеран суддівського корпусу Василь Мартинчук.

А «родзинками» туру стали двобої за участю господарів. У першому матчі путильчани у рівній цікавій боротьбі здолали сусідів з Вижниччини. А у заключному поєдинку поступились у драматичній боротьбі кіцманчанам. Причому перша партія виявилась рекордною для цих змагань. Перший момент – це те, що путильчани вели 21:10 (!) і примудрилися в підсумку програти. А другий – програли вони «на більше-менше» аж 33:35!

Нагадаємо, що ці змагання ініційовані викладачем факультету фізичної культури і здоров’я населення ЧНУ Іваном Васканом, якого підтримали колеги-волейболісти та обласний центр «Спорт для всіх».

 

Група А

25.01.15, Путила

11:00. Вижниця – Путила – 0:2

12:00. Кіцмань – Вижниця – 2:0

13:00. Путила – Кіцмань – 0:2

***

Змінений календар ігор можна подивитися тут:

***

І знову «супер пристрасті» у ветеранській волейбольній лізі 2015

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.