Сюрпризи для буковинських спортсменів і від них – учасникам АТО (фото)

0

Різдвяно-новорічні свята для кращих юних буковинських спортсменів, які займаються боксом, пауерліфтингом та художньою гімнастикою, розпочалися з приємного сюрпризу, а саме з вояжу до Києва, де у приміщенні Палацу Спорту відбувалося надзвичайне, казкове дійство під назвою Fairytale шоу «Аліса в країні чудес».

141224-ekskursia-Kyiv-znaryaddya-ATO-sportbuk.com (2)

Це дійство поєднувало в собі елементи танців, акробатики, циркового мистецтва та лазерного шоу, яке вже встигло завоювати палких прихильників у всьому світі.

«Десант» юних буковинців відвідав перед Палацом Спорту місця, відзначені подіями Революції Гідності, після чого приєднався до кількох тисяч ровесників – глядачів шоу.

Нагадаємо, що цей подарунок спортсменам зробили президенти двох спортивних федерацій Буковини: це обласні Федерації пауерліфтингу (президент – Сергій Качмарський) та боксу (президент – Віталій Беляєв). Таким чином, до Києва поїхали боксери ФСТ «Спартак» міста Чернівців, що відзначилися цього року на чемпіонатах України у своїх вікових категоріях і представниця Чернівецької обласної ДЮСШ з художньої гімнастики.

Залишається тільки побажати юним спортсменам продовжити гідні виступи на змаганнях і в наступному році, а їхнім тренерам (Федір Бурма, тренер з боксу ФСТ «Спартак» і Людмила Бутковська, ЗТУ з художньої гімнастики ЧОДЮСШ) – більше талановитих вихованців, що достойно представлятимуть наш край на всеукраїнських змаганнях.

Не забули президенти й про свої передмиколаївські обіцянки для наших земляків, учасників АТО. До Слов’янська, де розташовується один із підрозділів із буковинськими військовими, «поїде» різноманітний спортивний інвентар: штанга, розбірні гантелі, спортивні сумки, боксерські рукавички й «лапи» для контактних видів спорту, за допомогою яких наші земляки зможуть підтримувати відповідний фізичний стан навіть у зоні проведення АТО.

Це знаряддя буковинським військовим передасть тренер з пауерліфтингу, МСМК Ігор Ясенецький, чиї вихованці зараз завітають у відпустку з зони АТО до рідного міста, а президент ФПЧО, Сергій Качмарський, зазначив, що це – далеко не остання акція для українських вояків, що знаходяться на охопленій військовими діями території, і висловив подяку членам ФПЧО Оксані Аблак і Роману Скрипі за допомогу в придбанні спортивного знаряддя.

 

Альберт КОМАРІ

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

10 нагород буковинців на національних змаганнях з боксу 2014 р.

***

Бокс: Буковина має 4 «золота» на чемпіонаті України з боксу 2014 (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.