Фото: «Ленківці-Епіцентр» і «Університет» влаштували суперникам «Аргентину і Ямайку»

0

Десять м’ячів на двох забили у турі єдині дві команди, які на даний ще не зазнавали очкових втрат у Відкритому чемпіонаті Чернівців з футболу 2014 р.

 

Ленківці-Епіцентр - Дружба (в атаці Богдан Тодоріко)
Ленківці-Епіцентр – Дружба (в атаці Богдан Тодоріко)

Команда Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, яка після перерви повернулась на арену місцевих регулярних чемпіонатів, дещо несподівано «не залишила камня на камні» від команди «ЧТЕІ-Форвард», яка в стартовому турі сама одержала перемогу з великим рахунком.

Другого ігрового дня 2 туру результативністю блиснула команда «Ленківці-Епіцентр», яка «відвантажила торбу голів» у другому таймі «Дружбі». У підсумку маємо два «пісенні рахунки» (з пісні про Аргентину – Ямайку – 5:0).

Важкувато набирає хід «Апекс», який, попри статус дебютанта, фахівці зарахували до числа потенційних претендентів на нагороди чемпіонату Чернівців. У стартовому турі «банкіри» зіграли унічию з «Автоплазою» (щоправда, пенальті в їх ворота був достатньо сумнівним). А 6.05.14 «Апекс» з мінімальним рахунком здолав «Юстицію» (відзначились Євген Коломієць та Володимир Кифяк).

2 тур

06.05 18.00 «Гарт» ФК «Університет» – «ЧТЕІ-Форвард» – 5:0

06.05 18.00 «Садгора» «Фортуна» «Дрім-Тім» – 0:0

07.05 18.00 «Гарт» «Бульвар» УКР УМВС– 1:2

07.05 18.00 «Мальва» «Ленківці-Епіцентр» «Дружба» 5:0

07.05 18.30 ВолокаФК «Юстиція» «Апекс»– 1:2

Календар ігор і турнірне становище можна подивитися тут:

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.