Фото: Футбольні фани так зіграли, що отримали запрошення в «Буковину»

2

Турнір з міні-футболу на підтримку ФСК «Буковина» серед ультрас, який відбувся 23.03.14 на майданчику з штучним покриттям стадіону «Буковина», увінчався драматичним фіналом з серією післяматчевих пенальті.

 

Удару завдає Сергій Рудік
Удару завдає Сергій Рудік

У церемонії нагородження, крім керівника міської федерації футболу Сергія Задорожняка, взяли участь голова обласної федерації футболу Василь Орлецький, головний тренер «Буковини» Юрій Гій та представник нової влади Олексій Бурбак. Останній вручив переможцям Кубок. Василь Орлецький презентував фанам футбольний м’яч з автографами збірної України. А Юрій Гій вручив комплект з маніжками та іншими футбольними атрибутами. Юрій Володимирович подякував вболівальникам за підтримку і запросив на перший весняний матч, який відбудеться наступної суботи, 29.03.14, о 16:00. А ще він зауважив, що деякі юні учасники турніру ще цілком мають шанси в майбутньому дорости і до рівня головної команди краю.

Василь Орлецький зазначив, що дуже важливо, аби фани поводилися на трибунах коректно, з повагою ставилися до суперників, демонстрували єдність нації і пропагували здоровий спосіб життя.

Якщо говорити про найцікавіших гравців турніру, то, крім молодих і перспективних виконавців, які є вихованцями ДЮСШ, варто відзначити екс-гравця «Університету» Сергія Рудіка, який свого часу виступав у ІІ лізі, а тепер, хоч і не грає в регулярних аматорських змаганнях, проте перебуває у відмінній формі.

Фото будуть додані.

***

Чвертьфінал
1 10:30 «Ультрас Глибоки» – «Зелені леви» – 3:4
2 11:10 «BF» – «Правий сектор» – 5:1
3 11:50 «П’ятнашка» – «Staffords» – 4:0
4 12:30 «Brave lads» – «Right boys» – 4:0

Півфінал
7 14:30 «Зелені леви» – «BF» – 5:2
8 15:10 «П’ятнашка» – «Brave lads» – 3:0

Фінал

15:50

«Зелені леви» – «П’ятнашка» – 3:3 (пен. – 4:5)

У матчі за 3 місце «Brave lads» обіграли по пенальті «BF».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

2 Comments
  1. Бомж says

    Нахєра мене спалили???

    1. З приводу “підпалів” – це до пожежників, вони можуть вирішити;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.