Буковинське таеквон-до: плюс виїзні нагороди та місцева федерація

1

З двома відзнаками повернулися представники Буковини з Івано-Франківська, де відбувся Відкритий Кубок з таеквон-до.

Сергій Дудчак та Василь Вончул
Сергій Дудчак та Василь Вончул

 

За нагроди Відкритого кубку з таеквон-до в Івано-Фрнаківську боролись понад 170 учасників з різних регіонів України (Івано-Франківська, Рівненська, Чернівецька області, м. Київ).

Федерацію таеквон-до Чернівецької області, яка, до слова, цього року була офіційно зареєстрована, представляли троє учасників – Василь Вончул, Вадим Михайлюк та Сергій Дімчик. Приємно, що наша збірна повернулася зі змагань не з порожніми руками. Третє місце у ваговій категорії до 70 кг (18 +) посів 21-річний Василь Вончул. Хлопець порівняно недавно почав займатися таеквон-до (трохи більше місяця), однак уже має помітні здобутки.

Проте не тільки цим може пишатися наша буковинська команда з таеквон-до. Тренер хлопців Сергій Дудчак отримав сертифікат на 1 дан, який йому вручив його тренер та наставник – віце-президент Всеукраїнського союзу таеквон-до Олег Ярославович Соловей.

Бажаємо нашим спортовцям, аби в їхньому доробку й надалі були такі та більші здобутки – спортивні та організаційні. Тож чекаємо їх з наступних змагань з новими перемогами.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Федерація таеквон-до Чернівецької області (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.